Skip Navigation Links


4 dages safari m. ishotel
Finland

4 dages safari med 1 nat på ishotel!

Fra kr. 13.195,-

 

Dansk turleder
Snescooter

4 dage
Frit valg af rejseperiode
Garanteres gennemført 
Vi glæder os over at kunne tilbyde grupperejser for grupper fra kun 4 deltagere. Se nedenstående gruppe-rejseoplæg for en speciel snescootersafari til Lapland.

Oplægget er baseret på en gruppe på mindst 4 deltagere og maximalt 20 deltagere, der har valgt at deltage i en rigtig safari, hvor man skifter hotel hver nat, og hvor der også bliver overnattet på det populære ishotel.

På rejsen benyttes en dygtig finsk lokalguide, der er sammen med gæsterne på snescooter dagene.

NB! Hvis gruppen er på mere end 8 deltagere vil en dansk turleder også deltage uden ekstra omkostninger for gruppen.

Se vores mange andre gruppe-tilbud her på sitet.Priser
13.195,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse med 1 snescooter
2.150,- kr. i enkeltværelsestillæg
2.400,- kr. bagsædepassager rabat i delt dobbeltværelse
Rejsen inkluderer:
• 4 flyvninger med Finnair: Kastrup-Helsinki, Helsinki-Kittilä t/r
• Transfer fra lufthavn til hotel t/r
• Helpension (morgenmad, frokost, aftensmad) fra middag på ankomstdagen til morgenmad på afrejsedagen
• 3 overnatninger i delt dobbeltværelse iht. turprogram
• 4 rejsedage iht. turprogram
• 2 hele dages snescootersafari
• Erfaren lokal guide på snescooter dagene. (Ved flere end 8 deltagere er der en dansk turleder, der kender og har kørt i området)
• 500 ccm 4-takts snescooter
• Forbrug af olie på snescooteren
• Forbrug af benzin på snescooteren
• Fuld safaribeklædning (vinterkøredragt, hjelm med termovisir, vinterhandsker, polarstøvler, sokker, hjelmhue, halstørklæde)
• Alle lokale afgifter, moms og skat
• Dansk moms
• Afgift til rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Drikkevarer
• Evt. afbestillingsforsikring og erhvervsrejseforsikring
• Lommepenge
Præsentation:
Rejseforslag:

Rejsen er et oplæg til en gruppe på minimum 4 deltagere. Maximalt kan der på netop denne rejse deltage 20 deltagere. Vi tilrettelægger også gerne en rejse for din gruppe, forening, klub eller virksomhed, hvor vi tilpasser jeres nøjagtige ønsker til rejseforløbet.

Flyplan:
Afrejse Kastrup f.eks. søndag, mellemlanding i Helsinki. Her er der mulighed for en hurtig sandwich eller lignende. Ankomst Kittilä sen eftermiddag.

Hjemrejse fra Kittilä onsdag over middag, mellemlanding i Helsinki. Hjemkomst Kastrup til aften. Herefter er der også mulighed for at nå til Jylland med tog eller i egen bil til hjemkomst i fornuftig tid.

Ophold:
Ophold på et flot 4-stjernet hotel beliggende ca. 150 meter fra centrum af Levi by. Der er inkluderet morgenbuffet og aftensmad i opholdet. Hotellet er nyt og af meget høj kvalitet.

Værelserne på hotellet er af meget flot skandinavisk standard. I må forvente, at de fleste af enkeltværelserne er dobbeltværelser, der er benyttet som enkeltværelser, og I derved får lidt bedre plads end normalt.

Hotellet har en god restaurant og en meget velrenommeret vinkælder. Her er der tillige bygget en speciel finsk natur-restaurant, hvor man kan spise sin gruppe middag mod et mindre tillæg. Hotellet byder på et stort træningscenter og solarium. Der er et stort wellness center i byen, som kan benyttes mod gebyr.

Hotellet ligger kun ca. 150 meter fra centrum af Levi, hvor der er hyggelige barer, restauranter og forskellige indkøbsmuligheder, bla. supermarked. Hvis man ønsker et rensdyrskind med hjem som souvenir, købes det naturligvis også her for en pris af € 70,-.

Levi Ski Center ligger i centrum af byen og giver en hyggelig atmosfære om aftenen, hvor der nogle gange om ugen også er natskiløb.

Service fra Snescooterrejser.dk:
Rejsen er et special tilbud, der er baseret på at I har en gruppeleder, der tager sig af det praktiske under rejsen. Alle relevante rejsepapirer tager vi os af hos Snescooterrejser.dk. Gruppelederen skal blot selv sørge for at holde styr på gruppen. På snescooter dagene er en lokal finsk guide til rådighed for gruppen.

Hvis gruppen er større end 8 personer vil der deltage en dansk turleder på rejsen. Det skyldes, at vi maximalt må have 7 gæster i hver gruppe. Der er ikke yderligere omkostninger for gruppen, fordi den danske turleder deltager.

Den danske turleder kan evt. efter nærmere aftale mødes med gruppen i lufthavnen i Danmark, og naturligvis være til rådighed for gruppen til I kommer hjem igen. Turlederen sørger for, at programmet fungerer hele vejen igennem. Turlederen er også jeres snescooterguide og sørger for alt praktisk i forbindelse med alle aktiviteter samt restaurantbesøg osv. under opholdet.

Når I rejser så kort tid, vil vores erfaring og lokalkendskab hjælpe jer, og I sparer tid, så alle kan nyde rejsen. Vi vil naturligvis også sørge for alle praktiske informationer samt vejledning i brug af snescootere osv.

Læs gerne de 3 snescooter-beretninger her på websitet!

Se videoen, som vi har lavet som lidt inspiration for snescooter rejserne:Se vores 28 minutter video, der er et udpluk fra nogle af vores rejser de sidste par år:


Fakta:
Reservationsfrist:
Vi anbefaler meget tidlig reservation af vores snescooterarrangementer. Det kan ofte være et problem at få værelser og flypladser i perioden medio februar til medio april, idet lokalbefolkningen i Finland også rejser på skiferie til disse områder. For at vi kan bibeholde de gode gruppepriser anbefaler vi tidlig bestilling.

Vi kan til enhver tid tilrettelægge det idéelle snescooterarrangement for enhver firmagruppe. Vi har blot behov for gruppens ønsker om periode, antal deltagere, kvalitet og aktiviteter. Kontakt os gerne på tlf. 86462266 eller mail: info@rejserog.dk.

Sammen med de sidste rejsepapirer vil du modtage udførlige informationer om rejsen samt forslag til, hvad du bør pakke til en snescooterrejse. Selvom rejsen blot er på 4 dage, er det fornuftigt at pakke så praktiskt som muligt.

Der tages forbehold for valutaændringer samt prisstigninger, brændstofstillæg og flyændringer etc. Der tages forbehold for ændringer i programmet samt skrivefejl. Valuta kalkuleret pr. 1. juni 2012.

Se vores andre gruppetilbud her på websitet!

Links: