Skip Navigation Links


4 dage med ishotel i Finland

4 dages safari med 1 nat på ishotel!

Fra kr. 13.595,-

 

Lokal guide 2 dage
Snescooter

4 dage
Frit valg af rejseperiode
Garanteres gennemført 
Dette er en individuel snescooter rejse, hvilket betyder, at der ikke er dansk turleder med, men Snescooterrejser.dk tilrettelægger alt for deltagerne og sørger for, at der er en lokal engelsktalende guide til snescooter dagene.

Rejsetilbuddet gælder for rejsen med lokal guide til ishotellet for op til 4 deltagere.

Dette er en rigtig safari, hvor man derfor skifter hotel hver nat, og hvor der også bliver overnattet på det populære ishotel.

På rejsen benytter vi en dygtig finsk lokalguide, der er sammen med gæsterne på snescooter dagene. Hvis I er mere end 4 personer har vi også her på sitet et gruppetilbud på samme rejse.

Se også vores andre individuelle rejsetilbud til Lapland!Priser
13.595,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse med 1 snescooter
2.150,- kr. i enkeltværelsestillæg
2.400,- kr. bagsædepassager rabat i delt dobbeltværelse
Rejsen inkluderer:
• 4 flyvninger med Finnair: Kastrup-Helsinki, Helsinki-Kittilä t/r
• Helpension (morgenmad, frokost, aftensmad) fra middag på ankomstdagen til morgenmad på afrejsedagen
• 3 overnatninger i delt dobbeltværelse iht. turprogram
• 4 rejsedage iht. turprogram
• 2 hele dages snescootersafari
• Erfaren lokal guide på snescooter dagene. (Ved flere end 8 deltagere er der en dansk turleder, der kender og har kørt i området)
• 500 ccm 4-takts snescooter
• Forbrug af olie på snescooteren
• Forbrug af benzin på snescooteren
• Fuld safaribeklædning (vinterkøredragt, hjelm med termovisir, vinterhandsker, polarstøvler, sokker, hjelmhue,
halstørklæde)
• Alle lokale afgifter, moms og skat
• Dansk moms
• Afgift til rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Drikkevarer
• Transfer fra lufthavn til hotel (kan gøres med lokal transfer bus for € 7,- pr. vej).
• Evt. afbestillingsforsikring og erhvervsrejseforsikring
• Lommepenge
Præsentation:
Rejseforslag:

Rejsen er et oplæg til en individuel rejse for op til 4 deltagere.

Her er en kort rejseplan med program og muligheder:

Flyplan:
Afrejse Kastrup f.eks. søndag, mellemlanding i Helsinki. Her er der mulighed for en hurtig sandwich eller lignende. Ankomst Kittilä sen eftermiddag.

Hjemrejse fra Kittilä onsdag over middag, mellemlanding i Helsinki. Hjemkomst Kastrup til aften. Herefter er der også mulighed for at nå til Jylland med tog eller i egen bil til hjemkomst i fornuftig tid.

Ophold:
Ophold på et flot 4-stjernet hotel beliggende ca. 150 meter fra centrum af Levi by. Der er inkluderet morgenbuffet og aftensmad i opholdet. Hotellet er nyt og af meget høj kvalitet.

Værelserne på hotellet er af meget flot skandinavisk standard. I må forvente, at de fleste af enkeltværelserne er dobbeltværelser, der er benyttet som enkeltværelser, og I derved får lidt bedre plads end normalt.

Hotellet har en god restaurant og en meget velrenommeret vinkælder. Her er der tillige bygget en speciel finsk natur-restaurant, hvor man kan spise sin gruppe middag mod et mindre tillæg. Hotellet byder på et stort træningscenter og solarium. Der er et stort wellness center i byen, som kan benyttes mod gebyr.

Hotellet ligger kun ca. 150 meter fra centrum af Levi, hvor der er hyggelige barer, restauranter og forskellige indkøbsmuligheder, bla. supermarked. Hvis man ønsker et rensdyrskind med hjem som souvenir, købes det naturligvis også her for en pris af € 70,-.

Levi Ski Center ligger i centrum af byen og giver en hyggelig atmosfære om aftenen, hvor der nogle gange om ugen også er natskiløb.

Service fra Snescooterrejser.dk:
Rejsen er et special tilbud, der er baseret på at der ikke er turleder med. Vi benytter en god lokal guide, som vi har arbejdet med længe. Han tager sig af det praktiske under rejsen.

Alle relevante rejsepapirer tager vi os af hos Snescooterrejser.dk. På snescooter dagene er en lokal finsk guide til rådighed for deltagerne. Den lokale guide søreger for at køre forrest og tager sig af alt det praktiske på snescooter dagene.

Vi vil naturligvis også sørge for alle praktiske informationer samt vejledning i brug af snescootere osv.

Snescootersafari:

Læs gerne de 3 snescooter-beretninger her på websitet!

Se videoen, som vi har lavet som lidt inspiration for snescooter rejserne:Se vores 28 minutter video, der er et udpluk fra nogle af vores rejser de sidste par år:


Fakta:
Reservationsfrist:
Vi anbefaler meget tidlig reservation af vores snescooterarrangementer. Det kan ofte være et problem at få værelser og flypladser i perioden medio februar til medio april, idet lokalbefolkningen i Finland også rejser på skiferie til disse områder. For at vi kan bibeholde de gode udsalgs priser anbefaler vi tidlig bestilling.

Sammen med de sidste rejsepapirer vil I modtage udførlige informationer om rejsen samt forslag til, hvad man bør pakke til en snescooterrejse. Selvom rejsen blot er på 4 dage, er det fornuftigt at pakke så praktiskt som muligt.

Der tages forbehold for valutaændringer samt prisstigninger, brændstoftillæg og flyændringer etc. Der tages forbehold for ændringer i programmet samt skrivefejl. Valuta kalkuleret pr. 1. juni 2012.

Links: