Skip Navigation Links


5 dage individuel safari
Finland

2 dages snescooter safari og 1 dag til skiløb eller hundeslæde safari!

Fra kr. 12.850,-

 

Rejse på egen hånd
Snescooter

5 dage
Frit valg af rejseperiode
Garanteres gennemført 
Dette er en individuel snescooter rejse, hvilket betyder, at der ikke er dansk turleder eller lokal guide med på rejsen.

Snescooterrejser.dk tilrettelægger alt for deltagerne og sørger for, at der er rigtig gode informationer for hele rejseforløbet. Ved start af første snescooter dag, vil der være introduktion til brug af snescooterne af en lokal engelsktalende guide.

Rejsetilbuddet gælder for individuelt rejsende, der ikke ønsker at deltage på vores grupperejse med dansk turleder, der også præsenteres her på websitet under fanen "Snescooter rejser 2012" og rejsen "Finland 2013".

Dette er en rejse til Finland, hvor du selv har indflydelse på aktiviteterne under rejsen. Som basis er rejsen på 5 dage og du har inkluderet 2 dages snescooter leje.

Her får du forslag til ruter og dagsforløb fra Snescooterrejser.dk. Tillige kan du vælge mellem forskellige aktiviteter på den 4. dag i Finland. Her kan du f.eks. bestille en hundeslæde safari eller stå på ski på Finlands største alpine skianlæg hele dagen. Se mulighederne nedenfor under "Fakta".

Hvis I vil køre på større snescootere, kan vi også tilbyde 1.000 og 1.200 ccm maskiner med 120-170 HK! Se mulighederne nedenfor under "Fakta".

På rejsen benytter vi udelukkende gode og professionelle samarbejdspartnere, der naturligvis taler engelsk og er vant til at levere en god service. Vi har personligt besøgt og kender vores samarbejdspartnere!

Snescooterrejser.dk har godt 12 års erfaring med snescooter rejser og aktiviteter i Finland!

Se også vores andre individuelle rejsetilbud til Lapland her på sitet!Priser
12.850,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse med 1 snescooter
1.450,- kr. i enkeltværelsestillæg
2.400,- kr. bagsædepassager rabat i delt dobbeltværelse
Rejsen inkluderer:
• 4 flyvninger med Finnair: Kastrup-Helsinki, Helsinki-Kittilä t/r
• Halvpension (morgenmad og aftensmad) fra aftensmad på ankomstdagen til morgenmad på afrejsedagen
• 4 overnatninger i delt dobbeltværelse iht. turprogram
• 5 rejsedage iht. turprogram
• 2 hele dages snescootersafari på egen hånd
• 1 x 500 ccm 4-takts snescooter
• Fuld safaribeklædning (vinterkøredragt, hjelm med termovisir, vinterhandsker, polarstøvler, sokker, hjelmhue, halstørklæde)
• Alle lokale afgifter, moms og skat
• Dansk moms
• Afgift til rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Transfer fra lufthavn til hotel (kan gøres med lokal transfer bus for € 7,- pr. vej).
• Drikkevarer
• Brændstof til snescooteren
• Frokost alle dage
• Evt. afbestillingsforsikring og erhvervsrejseforsikring
• Lommepenge
Præsentation:
Rejsen er et forslag til f.eks. et par, en gruppe af venner eller rejsende, der er vant til at rejse selv og kan håndtere det praktiske selv.

Vi tilrettelægger også gerne en rejse for din gruppe, forening, klub eller virksomhed, hvor vi tilpasser jeres nøjagtige ønsker til rejseforløbet. Se mere under fanen "Grupper" her på sitet.

Her er en kort rejseplan med det foreløbige program og muligheder:

Flyplan:
Afrejse Kastrup f.eks. søndag, mellemlanding i Helsinki. Her er der mulighed for en hurtig sandwich eller lignende. Ankomst til Kittilä i Lapland sen eftermiddag.

Hjemrejse fra Kittilä torsdag over middag, mellemlanding i Helsinki. Hjemkomst Kastrup til aften. Herefter er der også mulighed for at nå til Jylland med tog eller i egen bil til hjemkomst i fornuftig tid.

Ophold:
Ophold på et flot 4-stjernet hotel beliggende ca. 150 meter fra centrum af Levi by. Der er inkluderet morgenbuffet og aftensmad i opholdet. Hotellet er nyt og af meget høj kvalitet.

Værelserne på hotellet er af meget flot skandinavisk standard. I må forvente, at de fleste af enkeltværelserne er dobbeltværelser, der er benyttet som enkeltværelser, og I derved får lidt bedre plads end normalt.

Hotellet har en god restaurant og en meget velrenommeret vinkælder. Her er der tillige bygget en speciel finsk natur-restaurant, hvor man kan spise sin middag mod et mindre tillæg. Hotellet byder på et stort træningscenter og solarium. Der er ved siden af hotellet et stort wellness center, som kan benyttes mod gebyr.

Hotellet ligger kun ca. 150 meter fra centrum af Levi, hvor der er hyggelige barer, restauranter og forskellige indkøbsmuligheder, bla. supermarked. Hvis man ønsker et rensdyrskind med hjem som souvenir, købes det naturligvis også her for en pris af € 70,-.

Levi Ski Center ligger i centrum af byen og giver en hyggelig atmosfære om aftenen, hvor der nogle gange om ugen også er natskiløb. Du har på denne rejse mulighed for at stå på ski en hel dag og der er et rigtig fint og professionelt skicenter, der håndterer skileje, skiskole og liftkort. Det ligger kun 300 meter fra hotellet du bor på!

Service fra Snescooterrejser.dk:
Rejsen er et special tilbud, der er baseret på at du/I selv tager jer af det praktiske under rejsen. Alle relevante rejsepapirer tager vi os af hos Snescooterrejser.dk. Rejsebestilleren skal blot selv sørge for at holde styr på forløbet og de praktiske ting under rejsen.

Læs gerne de 3 snescooter-beretninger her på websitet!

Se videoen, som vi har lavet som lidt inspiration for snescooter rejserne:Se vores 28 minutter video, der er et udpluk fra nogle af vores rejser de sidste par år:


Fakta:
Aktivitetsforslag:

Alpint skiløb eller langrend i Levi:
Levi er Finlands største alpine skiområde. Her er et godt præpareret piste-net, og området giver gode udfordringer for dit skiløb.

1 dags standard carving skiudstyr koster ca. € 25,- pr. person.
Liftkort 1 dag koster ca. € 28,50 pr. person.

Der er mulighed for at leje langrendsudstyr, og der er et stort og godt langrendsområde ved Levi. 1 dags leje af langrends-pakke koster ca. € 20,- pr. person.

Man skal bruge sit eget skitøj, når man står på ski.

Hundeslædesafari:
Snescooterrejser.dk tilbyder forskellige typer hundeslæde safari. Her er vores forslag:

Lille safari med ca. 8-10 km safari samt besøg på husky-kennel. 2 personer pr. slæde, kaffe og kage samt pølsegrilning i en same-lavu. Pris ca. kr. 760,- pr. deltager. Der skal tillige bestilles/betales en taxi til at køre ud til husky farmen. Afstanden hertil er ca. 10 km. (Taxi er ikke inkl. i prisen).

Halvmaraton safari med ca. 21 km safari samt besøg på husky-kennel.
Rejsedeltagerne kører med taxi 10 km til et centralt placeret sted, hvor der er direkte adgang til naturen. Her mødes I med vores hundeslæde selskab og efter at hundene er spændt for slæderne, vil I få en introduktion til forløbet og betjening af slæderne.
Herefter har I en flot lang tur på slæde. I kører en halvmaraton på 21 km på hundeslæderne i løbet af ca. 3 timer. Der er gode pauser undervejs. Hver deltager fører sit eget hundespand og sin egen slæde. Der er ikke passagerer på slæden. Efter en spændende udflugt returnerer I til udgangspunktet og tager afsked med hundene, inden I kører tilbage til hotellet. Pris pr. deltager ca. kr. 1.450,- inkl. transfer.

Større snescooter på de 2 første snescooter dage:
Vi tilbyder på denne rejse muligheden for at kunne vælge større snescootere, hvis man har lyst til det. På de første 2 dage er der inkluderet en rigtig god 500 ccm 4-takts Yamaha Phazer snescooter. Den er meget idéel for disse rejser og særdeles holdbar.
Hvis du har lyst til en større maskine, kan vi tilbyde følgende:
2 dage på Skidoo Renegade 600 ccm. Tillægspris kr. 800,- pr. person.
2 dage på Yamaha RS BadBoy 1.000 ccm med ca. 120 HK. Tillægspris kr. 1.600,- pr. person.
2 dage på Yamaha RX BadBoy 1.200 ccm med ca. 170 HK. Tillægspris kr. 2.800,- pr. person.

Ekstra snescooter dag på større snescooter:
Hvis du vil bruge den 4. dag i Finland på at køre snescooter endnu en dag, er der også mulighed for at leje en snescooter en ekstra dag. Det skal dog bestilles hjemmefra, da der eller ikke vil være en maskine ledig til dig. Her er lejepriser for en ekstra dags snescooter leje:
1 dags ekstra leje af Skidoo Renegade 600 ccm med ca. 90 HK. Pris kr. 1.600,- pr. person/dag.
1 dags ekstra leje af Yamaha RS BadBoy 1.000 ccm med ca. 120 HK. Pris kr. 2.100,- pr. person/dag.
1 dags ekstra leje af Yamaha RX BadBoy 1.200 ccm med ca. 170 HK. Pris kr. 2.800,- pr. person/dag.

Afslapning og wellness:
Der er også mulighed for en dag med afslapning, hvor man kan vandre i området, se byen, shoppe og måske få en massage eller anden form for behandling i wellness-centret der ligger 200 meter fra hotellet.

Generelle rejsebetingelser:
Disse er gældende iht. www.snescooterrejser.dk. Se under generelle rejsebetingelser. Snescooterrejser.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Rejseankenævnet.

Reservationsfrist:
Vi anbefaler meget tidlig reservation af vores snescooterarrangementer. Det kan ofte være et problem at få værelser og flypladser i perioden medio februar til medio april, idet lokalbefolkningen i Finland også rejser på skiferie til disse områder, hvor der er de bedste forhold. For at vi kan bibeholde de gode fly- og hotelpriser anbefaler vi tidlig bestilling.

Sammen med de sidste rejsepapirer vil du modtage udførlige informationer om rejsen samt forslag til, hvad du bør pakke til en snescooterrejse. Selvom rejsen blot er på 5 dage, er det fornuftigt at pakke så praktiskt som muligt.

Der tages forbehold for valutaændringer samt prisstigninger, brændstoftillæg og flyændringer etc. Der tages forbehold for ændringer i programmet samt skrivefejl. Valuta kalkuleret pr. 1. juni 2012.

Se vores andre gruppetilbud her på websitet!

Links: