Skip Navigation Links


3 dage safari i Rovaniemi
Finland

Firma gruppe rejse, 3 dage inkl. snescooter og hundeslæde safari

Fra kr. 8.860,-

 

Dansk Turleder
Flyrejse fra København

4 dage
Frit valg af rejseperiode
Garanteres gennemført



 




Nærværende forslag er et rejseforløb for en firmagruppe, der ønsker at rejse på snescootersafari i 3 dage og bo ved Laplands hovedstad Rovaniemi. Herfra har vi også et godt udbud af snescooter ture som kan afvikles over f.eks. 3-5 dage.

Se vores andre gruppe-tilbud her på sitet. Læs gerne de 3 snescooterberetninger her på websitet!



Priser
8.860,- kr. pr. person i enkeltværelse
Tillæg for ekstra ydelser iht. program
Rejsen inkluderer:
• 2 nætters ophold i enkeltværelse med halvpension på 4-stjernet hotel
• Frokost på safaridag
• Brug af mødelokale fra kl. 15.00 til kl. 22.00 (ikke evt. kaffe, brød etc.)
• Dygtig lokalkendt guide, engelsktalende
• Transfer fra Rovaniemi lufthavn t/r
• 1 dags snescooter safari
• Styrthjelme, commandohuer (elefanthuer), safaridragt, strømper/sokker, handsker, vinterstøvler
• Fri adgang til hotellets sauna faciliteter
• 1 stk. 400 ccm snescooter inkl. forbrug af benzin og olie
• Alle lokale afgifter, moms og skat
• Dansk moms
• Afgift til rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Drikkevarer
• Aktiviteter efter rejsedeltagernes ønske på 3. rejsedag (skiløb, hundeslæde safari, wellness etc.)
• Rejseforsikring eller afbestillingsbeskyttelse
Præsentation:
Gruppe-rejseforløb for snescootersafari til Rovaniemi, Lapland.

Rovaniemi er Laplands hovedstad. Det er en aktiv handelsby med et hyggeligt centrum, gode hoteller og et rigt kulturliv.

Rovaniemi er også kendt som Julemandens by og de mange vinter aktiviteter, der bydes på i området.

Rovaniemi og hele området omkring er fint at køre snescooter i, og der er masser af gode snescooter spor. Her kører man på floderne, i skove og på tundra. Der er også bakker eller små bjerge at køre i.

Hotellet ligger tæt på snescooternes parkeringsplads, og derfor er infrastrukturen også i top!

Yderligere praktiske informationer:

Der stilles følgende udstyr til rådighed for hver rejsedeltager:

• Uldsokker (gode til at bære uden over dine egne strømper)
• Vinterstøvler (bør være ca. 1 nr. større end normalt for at give lidt ekstra
isolering)
• Heldragt eller 2-delt dragt.
• Hjelmhue/commandohat (bør bæres for det varmer godt og man undgår kold luft i nakken/omkring halsen. Denne dækker tillige godt i ansigtet, hvis der er koldt. I kan få udleveret flere eksemplarer, hvis det er meget koldt)
• Handsker/luffer. (Man kan godt medbringe fingerhandsker, hvis det er meget varmt, men bedst er luffer, da man bedre holder varmen med dem, når det er rigtigt koldt. Hvis du har meget store hænder og selv har et par gode handsker anbefaler jeg, at du også medbringer disse)
• Hjelm (er af typen pilothjelm med mobilt visir – visiret er thermo-visir).

Læs gerne de 3 snescooterberetninger her på websitet!

Se videoen, som vi har lavet som lidt inspiration for snescooter rejserne:



Se vores 28 minutter video, der er et udpluk fra nogle af vores rejser de sidste par år:


Fakta:
Dagsrutelængde på safari:
Der køres på en dag typisk mellem 100 og 150 km, hvis man kan overkomme det og vejret er dertil.

Selvrisiko for snescooter:
Selvrisiko pr. snescooter er ca. € 600,-. Alle rejsedeltagere skriver i Finland under på lejebetingelserne, således at man er bekendt med denne selvrisiko og at man skal rette sig efter de finske regler for snescooter kørsel. Denne selvrisiko betales enten med kreditkort eller kontant.

Kørekort:
For at kunne køre snescooter skal man være indehaver af gyldigt kørekort til bil. Dette skal medbringes under hele rejsen, og det checkes ved start på turen. Har du ikke medbragt dit kørekort, kan du ikke komme på safari.

Identifikationsbevis + sygesikringsbevis:
Som personidentifikation skal medbringes gyldigt pas, idet man i alle Schengen-lande skal benytte passet til dette. Det gule/blå sygesikringsbevis skal også medbringes. Begge dokumenter skal du altid bære på dig.

Snescooter:
Der stilles under safarien 1 stk. Lynx 400 ccm snescooter til rådighed til hver rejsedeltager. Snescooterne føres af en deltager. Det er en totakt snescooter og den har ca. 65 HK. Det er et farligt køretøj, hvis det benyttes af ukyndige, hvorfor det er vigtigt, at alle retter sig efter de retningslinier, der findes for at køre snescooter.

Aktivitetsforslag:
Langrend ved Rovaniemi:
Her ved Rovaniemi er der nogle rigtig gode langrends løjper som kan prøves af rejsedeltagerne. Der er mulighed for at leje langrendsudstyr, og der er et stort og overskueligt område, der både går på fjeldet og over floder og søer.
Man skal bruge sit eget skitøj, når man står på ski.

Hundeslædesafari:
Lille safari med ca. 8 km safari samt besøg på kennel. 2 personer pr. slæde, kaffe og kage samt pølsegrilning i en same-lavu. Pris ca. € 85,- pr. deltager (ca. kr. 680,- pr. deltager). Der skal tillige bestilles en taxi til at køre ud til startstedet. Afstanden hertil er ca. 10 km.

Afslapning og wellness:
Der er også mulighed for en dag med afslapning, hvor man kan vandre i området, se byen, shoppe og måske få en massage eller anden form for behandling i wellness-centret på hotellet.

Generelle rejsebetingelser:
Disse er gældende iht. www.snescooterrejser.dk. Se under generelle rejsebetingelser. Snescooterrejser.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Rejseankenævnet.

Reservationsfrist:
Vi anbefaler meget tidlig reservation af vores snescooterarrangementer. Det kan ofte være et problem at få værelser og flypladser i perioden medio februar til medio april, idet lokalbefolkningen i Finland også rejser på skiferie til disse områder. For at vi kan bibeholde de gode gruppepriser anbefaler vi tidlig bestilling.

Vi kan til enhver tid tilrettelægge det idéelle snescooterarrangement for enhver firmagruppe. Vi har blot behov for gruppens ønsker om periode, antal deltagere, kvalitet og aktiviteter. Kontakt os gerne på tlf. 86462266 eller mail: info@rejserog.dk.

Sammen med de sidste rejsepapirer vil du modtage udførlige informationer om rejsen samt forslag til, hvad du bør pakke til en snescooterrejse. Selvom rejsen blot er på 3 dage, er det fornuftigt at pakke så praktiskt som muligt.

Der tages forbehold for valutaændringer samt prisstigninger, brændstoftillæg og flyændringer etc. Der tages forbehold for ændringer i programmet samt skrivefejl. Valuta kalkuleret pr. 1. juni 2012.

Se vores andre gruppetilbud her på websitet!

Links: