Skip Navigation Links


4 dage safari m. vildmarks lejr
Finland

Firma gruppe rejse, 4 dage inkl. ophold i vildmarks lejr

Fra kr. 13.950,-

 

Dansk Turleder
Flyrejse fra København

4 dage
Frit valg af rejseperiode
Garanteres gennemført 
Nærværende forslag er et rejseforløb for en gruppe, der ønsker at rejse på snescooter safari i 4 dage og opleve naturen meget tæt på.

Rejsen tilrettelægges med ophold på 3-stjernet hotel samt overnatning én nat i en vildmarks lejr.

Se vores andre gruppe-tilbud her på sitet.

Læs gerne de 3 snescooterberetninger her på websitet!Priser
13.950,- kr. pr. person i enkeltværelse
Tillæg for ekstra ydelser iht. program
Rejsen inkluderer:
• 4 flyvninger med Finnair eller SAS/Blue One Kastrup-Helsinki, Helsinki-Kittilä t/r
• På flyet et meget beskedent måltid mad - typisk en bolle og kaffe
• Bus transfers fra lufthavn til indkvartering t/r
• Helpension (morgenmad, frokost (2 retter med drikkevarer/kaffe), aftensmad (3 retter eller buffet). Dette starter fra aftensmad på ankomstdagen og slutter med frokost på afrejsedagen
• 3 overnatninger i delt dobbeltværelse iht. specifikation
• 4 rejsedage iht. turprogram
• 2 hele dages snescooter-safari
• Erfaren dansk turleder, der har 10 års erfaring i snescooter kørsel
• Lokal guide i forbindelse med snescooter safari og husky safari
• 550 ccm 2-takts Polaris eller Lynx snescooters der køres af 1 person
• Forbrug af olie på snescooteren
• Forbrug af benzin på snescooteren
• Fuld safaribeklædning (vinter-køredragt, hjelm med thermo visir, vinter handsker, polar-støvler, sokker, hjelmhue, halstørklæde)
• Pakkevejledning for safari rejsen
• Transfer af bagage x 2
• Alle lokale afgifter, moms og skat
• Dansk moms
• Afgift til rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Drikkevarer til aftenmåltider
• Evt. afbestillingsforsikring og erhvervs-rejseforsikring
• Lommepenge
Præsentation:
Teksten er som skrevet til kunden i tilbuddet:

Vi kan tilbyde en rejse, således at det bliver en regulær safari, dvs. vi kører fra sted til sted. I dette tilfælde på en 4 dages rejse, bliver det så med kørsel fra Levi til vores wildernes camp og retur. Naturligvis forskellige ruter og oplevelser hver dag.

Da det i april stadig er højsæson kan jeg kun appellere til, at vi skal i gang snarest muligt, så vi kan sikre os pladser på såvel fly som indkvartering.

Der er dansk turleder på arrangementet fra jeres ankomst i Kittilä. Det bliver undertegnede, der er turleder. Jeg har arbejdet med snescooter safaris i over 10 år nu.

Rejseprogram og tilbud for 4 dages snescooter safari i Lapland.

Rejseperiode:
Rejseperioden tilrettelægges efter rejsedeltagernes ønsker.


Betingelser for tilbuddet.
Prisen er baseret på et minimum deltager antal på 16 i delte dobbeltværelser.

Forsikringsforhold: Alle snescootere er forsikret for 3. person og har en ansvars forsikring. Rejsedeltagerne skal selv have en rejseforsikring, der gælder ulykke/bagage/ansvar etc. i forbindelse med rejsen. Vi kan tilbyde en erhvervsrejseforsikring til kr. 220,- pr. person gennem Europæiske Rejseforsikring.

Der henvises til www.snescooterrejser.dk for generelle rejsebetingelser.

Alternative aktiviteter:
Ski og liftkort kan lejes/købes til samme dagspriser som de kendes i alperne. Rejsedeltagerne behøver ikke skitøj, for de kan stå på ski i polartøjet.

Hundeslædesafari:
Lille safari med ca. 8 km safari samt besøg på kennel. 2 personer pr. slæde, kaffe og kage samt pølsegrilning i en same-lavu. Pris ca. € 85,- pr. deltager (ca. kr. 680,- pr. deltager). Der skal tillige bestilles en taxi til at køre ud til startstedet. Afstanden hertil er ca. 10 km.

Hundeslædesafari – halvmaraton på 21 km koster i tillæg kr. 1.485,- pr. person inkl. frokost og transfer til husky farm (dette kan også arrangeres for de, der evt. ikke står på ski).

Middag på byens bedste steakhouse koster pr. aften et tillæg på kr. 140,- pr. person.
Der er et aktivt bar- og natteliv i weekenderne.

Rejseperiode:
Rejseperioden i april er højsæson, og også det bedste tidspunkt på sæsonen at rejse, idet der normalt ligger 1½ meter sne og der er typisk lige så mange lyse timer som i Danmark, det sner sjældent og temperaturen ligger normalt omkring 0-5 frostgrader, hvilket er rigtig fint.

Læs gerne de 3 snescooterberetninger her på websitet!

Se videoen, som vi har lavet som lidt inspiration for snescooter rejserne:Se vores 28 minutter video, der er et udpluk fra nogle af vores rejser de sidste par år:


Fakta:
Dagsrutelængde på safari:
Der køres på en dag typisk mellem 100 og 150 km, hvis man kan overkomme det og vejret er dertil.

Selvrisiko for snescooter:
Selvrisiko pr. snescooter er ca. € 600,-. Alle rejsedeltagere skriver i Finland under på lejebetingelserne, således at man er bekendt med denne selvrisiko og at man skal rette sig efter de finske regler for snescooter kørsel. Denne selvrisiko betales enten med kreditkort eller kontant.

Kørekort:
For at kunne køre snescooter skal man være indehaver af gyldigt kørekort til bil. Dette skal medbringes under hele rejsen, og det checkes ved start på turen. Har du ikke medbragt dit kørekort, kan du ikke komme på safari.

Identifikationsbevis + sygesikringsbevis:
Som personidentifikation skal medbringes gyldigt pas, idet man i alle Schengen-lande skal benytte passet til dette. Det gule/blå sygesikringsbevis skal også medbringes. Begge dokumenter skal du altid bære på dig.

Generelle rejsebetingelser:
Disse er gældende iht. www.snescooterrejser.dk. Se under generelle rejsebetingelser. Snescooterrejser.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Rejseankenævnet.

Reservationsfrist:
Vi anbefaler meget tidlig reservation af vores snescooterarrangementer. Det kan ofte være et problem at få værelser og flypladser i perioden medio februar til medio april, idet lokalbefolkningen i Finland også rejser på skiferie til disse områder. For at vi kan bibeholde de gode gruppepriser anbefaler vi tidlig bestilling.

Vi kan til enhver tid tilrettelægge det idéelle snescooterarrangement for enhver firmagruppe. Vi har blot behov for gruppens ønsker om periode, antal deltagere, kvalitet og aktiviteter. Kontakt os gerne på tlf. 86462266 eller mail: info@rejserog.dk.

Sammen med de sidste rejsepapirer vil du modtage udførlige informationer om rejsen samt forslag til, hvad du bør pakke til en snescooterrejse. Selvom rejsen blot er på 4 dage, er det fornuftigt at pakke så praktiskt som muligt.

Der tages forbehold for valutaændringer samt prisstigninger, brændstoftillæg og flyændringer etc. Der tages forbehold for ændringer i programmet samt skrivefejl. Valuta kalkuleret pr. 1. juni 2012.

Se vores andre gruppetilbud her på websitet!

Links: