Covid-19
Opdateret 1. Juni 2021: 

Finland har samme ønsker som Danmark om at vaccinere hele befolkningen mod Covid 19, hvorfor vi forventer, at der til vinteren 2022 er rejseforhold som før 11. marts 2019, hvor verdenen blev lukket ned. 

Der er krav om at alle rejsende til Finland har 2 x vaccinationer og kan dokumentere det med et coronapas ved indrejse i Finland.

Vi forholder os til gæsters annulleringsbetingelser som defineret og reguleret af Rejsegarantifonden. Se gerne mere under INFO og Rejsebetingelser. 

Der kan i individuelle bookinger forekomme specielle Corona regler, som vores partnere har defineret, og disse oplyses tillige ved bestilling. Disse er pr. dd følgende: 
Grundet Covid 19 er der pt følgende regler/betingelser fra alle vores partneres side: Hvis det grundet Covid 19 bliver forbudt at indrejse i Finland og/eller hvis der er tvungen karantæne på mere end 24 timer ved ankomst og/eller hvis det bliver forbudt at indrejse i eget land efter ophold i Finland.
I tilfælde af disse forhold vil der blive givet et tilgodebevis på den ydelse, der er bestilt. Tilgodebeviset er gældende i 18 måneder og kan ikke ombyttes til kontanter.
De faktuelle Corona regler bestemmes udelukkende af de enkelte landes sundhedsvæsener/rejseregulativer.