Snescooterrejser 2021 med dansk turleder - fra 4 til 5 dages rejse.

Snescooterrejser.dk tilbyder et fint udvalg af rejser med dansk turleder i vinteren 2021. 

På rejsen tager den danske turleder sig af rejsedeltagerne under hele opholdet. Serviceniveauet er højt, og den danske turleder sørger for at alle får den bedste oplevelse under hele rejsen. 

Vær opmærksom på, at vi tilbyder klassiske ture med 4 og 5 dages forløb samt en tur med lidt mere fart på. Se rejserne her på siden. 

Rejserne afvikles som en gruppe rejse med individuel tilmelding. Hvis du rejser alene eller I er et ægtepar eller et par stykker, er dette den idéelle måde at få mest ud af rejsen. Alt er tilrettelagt for jer og I får mest ud af jeres rejsedage. 

Hver rejse er beskrevet udførligt og viser billeder fra den aktuelle rejse du ser på. I 2021 foregår rejserne i ugerne 9, 10, 11 og 12. 

Klik på fanen "Med dansk turleder" og se de enkelte rejsebeskrivelser. 

Hvis du ikke kan rejse i de angivne perioder, kan du kigge under fanen "med lokal guide", hvor vi tilbyder endnu flere rejseperioder. 

Hvis I er en gruppe, der ønsker at rejse selvstændigt bedes I kontakte Snescooterrejser.dk, så vi kan drøfte mulighederne.

Læs gerne en spændende rejserapport fra Skisport.dk, der har været på besøg i Finland med Snescooterrejser.dk. Læs artiklen her.

Klar til afgang

Klar til afgang

Med en gruppe på toppen

Med en gruppe på toppen

Dejlig natur

Dejlig natur

Pulversne

Pulversne