Snescooterrejser 2022 med dansk turleder.

Snescooterrejser.dk tilbyder i 2022 flere forskellige rejseperioder med dansk turleder. 

På rejsen tager den danske turleder sig af rejsedeltagerne og rejsens afvikling under hele opholdet. Serviceniveauet er højt, og den danske turleder sørger for at alle får den bedste oplevelse under hele rejsen. 

Rejserne afvikles som en gruppe rejse med individuel tilmelding. Hvis du rejser alene eller I er et ægtepar eller et par stykker, er dette den idéelle måde at få mest ud af rejsen, for prisen er god idet vi samler en gruppe.

Hver rejse er beskrevet udførligt og viser billeder fra den aktuelle rejse du ser på. I 2022 foregår rejserne i ugerne 9, 10 og 13. 

Klik på fanen "Med dansk turleder" og se de enkelte rejsebeskrivelser. 

Hvis du ikke kan rejse i de angivne perioder, kan du kigge under fanen "med lokal guide", hvor vi tilbyder endnu flere rejseperioder. Der er i uge 11 en rejse på hele 6 dage med 4 dage på snescooter, som giver dig en fantastisk rejseoplevelse. Se den her.

Hvis I er en gruppe, der ønsker at rejse alene, også selvom det er en lille gruppe, så bedes I kontakte Snescooterrejser.dk, så vi kan drøfte mulighederne.

Læs gerne en spændende rejserapport fra Skisport.dk, der har været på besøg i Finland med Snescooterrejser.dk. Læs artiklen her.

Klar til afgang

Klar til afgang

Med en gruppe på toppen

Med en gruppe på toppen

Dejlig natur

Dejlig natur

Pulversne

Pulversne