Med dansk turleder - masser af god service og oplevelser!

Se vores fine udbud af rejser med dansk turleder. 

Se under de enkelte rejser, hvorledes der er ledig plads. Vi tilbyder mulighed for, at du som individuel kan booke din plads på en lille gruppe, som vi så afvikler med dansk turleder. 

Rejserne foregår primært fra februar til og med april og det er den mest idéelle rejseperiode. 

Læs gerne en spændende rejserapport fra Skisport.dk, der har været på besøg i Finland med Snescooterrejser.dk. Læs artiklen her.

Klik nedenfor og se introduktion til de populære rejser.

Med engelsk talende guide - fra let til ekstremt!

I 2022 gentager vi igen vores oplæg med mange valgmuligheder for rejser med lokal guide.

Det gør vi fordi vi derved kan tilbyde endnu flere rejseperioder og oplevelses muligheder. Vi tilbyder fra 2 til 5 snescooterdage, dvs. helt op til 7 rejsedage i alt. 

Rejserne garanteres ved blot 2 deltagere! 

Se forslagene her på siden. Vær opmærksom på, at vi har en 6 dages rejse med hele 4 dages snescooterkørsel med dybsne gennem Finsk og Svensk lapland. Rejsen foregår fra 15. til 20. marts 2022. Der er allerede 8 deltager på turen!

6 dage med 4 dages snescooter safari, dybsne og store vidder

Vores nye tiltag i 2022 er bl.a. en flot ny 6 dages rejse, hvor der allerede er tilmeldinger på rejsen, og hvor I får 4 hele snescooter dage gennem finsk og svensk Lapland. Her bliver der tillige lavet kursus i dybsne kørsel og der køres en hel dag i dybsne i Sverige.

Se rejsepræsentationen ved at klikke her.

Lav din egen gruppe

Vi laver rejser for alle typer grupper. Vi har lavet rejser for grupper fra 5 til 70 deltagere. Du kan vælge et simpelt "rejs selv" koncept, hvor vi vejleder jer i alt eller en af de gode rejser med dansk turleder.

Kontakt Snescooterrejser.dk for en drøftelse omkring den idéelle rejseplan for jeres gruppe. Det er bedst du ringer, for så kan vi tale detaljeret om jeres ønsker og behov. 

Se forslagene her på siden. 

Klik nedenfor og se et af vores gruppe forslag.

Individuelle rejser

Hvis I kunne tænke jer at rejse på egen hånd, så tilbyder Snescooterrejser.dk også et udvalg af rejs-selv rejser, hvor vi tilrettelægger rejsen efter nærmere aftale.

Rejserne planlægges i samarbejde med dig, og alt tilrettelægges ud fra vores brede erfaring.

Læs gerne en spændende rejserapport fra Skisport.dk, der har været på besøg i Finland med Snescooterrejser.dk. Læs artiklen her.

Se forslagene her på siden.

Klik nedenfor og se vores mest populære kør-selv rejse.