Vilmarkstur gennem Lapland med dansk turleder.

Denne snescooter safari har Snescooterrejser.dk gennemført 4 gange før med lukkede grupper, dvs. firmaer eller selskaber, der ønsker et rejseforløb specielt tilrettelagt deres ønsker. 

Nu giver vi muligheden for, at andre kan prøve samme gode og anderledes snescooter safari. Vi kalder rejsen for en vildmarkstur, idet vi kører på ruter og i områder, der sjældent kommer andre snescooters. Vi får to flotte snescooter dage med det ene vinter panorama efter det andet. Store fjeldmasiver, flot tundra, små spinkle birketræer og store søer. På en sø-passage har vi ca. 16 km kørsel på is. Det er en meget speciel oplevelse og et fantastisk syn. 

Henrik Tang, der er turleder på rejsen, er en af de få udenlandske turledere, der må køre med sine egne grupper. Normalt skal der en lokal finsk guide med. Henrik er efter 19 år i Lapland vandt til at håndtere alle situationer og køre i alle typer terræn.

Selvom rejsen er en vildmarks safari lever den stadig op til Snescooterrejser.dk's ønske om at lave vel tilrettelagte rejser med fokus på god kvalitet, forplejning og service. 

Der venter dig en stor rejseoplevelse i Lapland. 

13. til 17. marts 2019

  • Udsolgt

Rejseperiode: 
Uge 11: 13. til 17. marts 2019.

Rejsedage: 5

Land: Finland

Destination: 200 km nord for Polarcirklen

Turleder: Dansktalende turleder, erfaring fra 19 år i Lapland

Aktiviteter: Snescooter, is go-cart, hundeslæde, alpint skiløb, rally, fat bikes, snesko, langrend, wellness og spa, natklubber, karaoke, shopping

Udstyr: 4-takts snescootere, vinter beklædning og polar udstyr (tøj, støvler, hjelm, handsker) er inkluderet i rejsen

Indkvartering: 3- til 4-stjernet hoteller i Lapland. Der overnattes på 2 forskellige hoteller på rejsen

Fra: 15.495,-

Bestil rejseOm rejsen

Kort rejsebeskrivelse: 

Denne snescooter safari til finsk Lapland inkluderer grundlæggende alt, der er nødvendigt for en god snescooter rejse. Rejsen er en vildmarkstur, idet vi skifter hotel på snescooter dagene. Det betyder, at vi har mulighed for at komme ud i et terræn og områder på fjeldet hvor kun få turister kommer ud. 

Rejsens pris inkluderer pr. person flyrejse, transfers, ophold på to forskellige hotel af god kvalitet med god forplejning, dvs. halvpension, værelser med egen sauna, frokost på snescooterdagene, 2 dages snescooterleje inkl. benzin- og olieforbrug, vintertøj og sikkerhedsudstyr. Der er tillige dansk turleder på rejsen. 

Rejsen inkluderer tillige en aktivitetsdag, hvor du selv kan vælge blandt et fint udvalg af forskellige aktivitets muligheder som Snescooterrejser.dk tilbyder. Disse aktiviteter tilvælges iht. beskrivelsen her på siden.

Den danske turleder er sammen med gæsterne fra ankomst på destinationen til hjemrejse. Turlederen har arbejdet i Lapland i 19 år og er således en meget erfaren snescooter guide, og kender godt til alle forhold på rejsen. 

Dette rejseforløb har turlederen kørt 4 gange før og det er en stor naturoplevelse.

Hver dag køres nye ruter, og rejsen foregår på den bedste tid af sæsonen - dvs. i slutningen af februar og i starten af marts, hvor vinteren er mild, og hvor det ikke sner som f.eks. i december og januar. Vi vil oftest opleve frostklare dage med 0 til 10 graders frost med sol og god sigt. Se billederne her på siden, der alle er taget i den periode. Til tider kan der komme en snebyge, men det er jo også fantastisk i sig selv. 

Luften er tør i Finland, og derfor føler man ikke kulden som i Danmark, hvor der er mere fugtigt, og vinteren derfor føles koldere. Sneforholdene i Lapland er meget idéelle og sneen sammenlignes med den berømte champagne-sne i USA og Canada. Grunden til dette er, at der er frost hele vinteren og sne-krystallerne bibeholder deres styrke. 

Der er mulighed for at opleve nordlys på denne tid af vinteren.

Snescooters, beklædning og sikkerheds udstyr.

På denne snescooter safari er der ingen krav om forudgående kendskab til snescooterkørsel. Turlederen lærer dig på en simpel og informativ måde, at køre snescooter. Selvom rejsen er en vildmarkstur vil du i løbet af de første 5 til 10 kilometer opleve at du let og hurtigt lærer at køre snescooteren.

Det kræves at du har kørekort til bil. 

Den første snescooter dag får alle en god introduktion til at køre sin snescooter, og lærer således på en let og informativ måde, hvorledes færdselsreglerne er i denne lidt anderledes type trafik. Der er forskellige færdselsregler og sikkerheds forhold som turlederen fortæller dig om.

Snescooterrejser.dk har udviklet en god måde at køre fællestur på, således at alle deltagere føler sig trygge og samtidig har vide rammer for sin kørsel.

Når vi først er startet med at køre, kommer du hurtigt til at nyde kørslen på snescooteren, du ser naturen og føler farten, som du suverænt selv styrer! Du slapper hurtigt af på din maskine og sidder godt bag vindskærmen i læ for fartvinden. 

Hvis du føler, at det er koldt om hænderne, tænder du blot for varmen i din snescooters håndtag eller i gashåndtaget.

Snescooterrejser.dk stiller godt vintertøj til rådighed, ligesom vi har styrthjelme og velfungerende og moderne snescooters. 

Snescooter typer:
Vi kører i den kommende sæson på snescootere af typerne Yamaha Phazer 500, Skidoo Renegade 600, og Lynx 600. Disse snescooters har ca. 80 hk og er meget fine at bruge på denne rejse. 

Alle maskiner er moderne 4-takts snescootere. Maskinerne er velholdte og kører godt. De kan køre i alle typer terræn. Maskinerne køres af 1 fører, og de har ca. 80 HK. Maskinen vejer ca. 180 kg og er let at håndtere, når man har lært det.

I den kommende vinter kan der tillige vælges større snescootere. Disse er typisk af 900 til 1.000 ccm med ca. 120 hk. De vejer ca. 80 kg mere end de maskiner vi inkluderer som standard. Hvis du er vandt til at køre motorcross eller motorcykel og ønsker en snescooter med ekstra kraft, kan du tilvælge den større maskine. Der er dog grunglæggende ikke behov for det idet standard maskinerne har rigelig med kraft. Se tillægspriser herfor. 

Vi bruger naturligvis udlejnings snescooters, og derfor kan de også have forskellige slidspor, ligesom andet udlejningsmateriel.

På denne rejse kan der ikke være bagsædepassager.

Snescooter udstyr:
Du får fra Snescooterrejser.dk udleveret godt udstyr til brug under opholdet i Lapland. Udstyret udleveres i Lapland. Vi stiller følgende til rådighed: 
snescooterdragt, handsker, vinterstøvler, hjelmhue og styrthjelm med termovisir.
Udstyret er udviklet til brug i polare egne og dragten er lavet til snescooter kørsel, således at der er forstærkninger de rette steder. 

Dette udstyr er naturligvis inkluderet i prisen.

Beskrivelse af rejsen dag for dag:

Dag 1:
Første rejsedag starter med afrejse fra Kastrup, mellemlanding i Helsinki og ankomst i lufthavnen i Lapland. Se rejseplanen her på siden. 

Turlederen tager imod rejsedeltagerne ved ankomst til destinations lufthavnen.

Efter ankomst er transferbussen klar, og der er ca. 15 km transport til hotellet. Undervejs fortæller turlederen lidt om destinationen og det praktiske i at bo på hotellet. Turlederen har allerede sørget for check-in på hotellet, så der ikke bruges unødig tid på det.

Efter alle har stillet deres bagage på værelserne, byder Snescooterrejser.dk på en velkomstdrink og turlederen giver praktiske informationer for de næste dages forløb.

Overnatning på vores gode hotel.

Dag 2:
Efter et godt og nærende morgen måltid gør alle deltagere sig klar til safaridagen. Vi forlader vores hotel kl. 09.00.

Rejsedeltagernes bagage bliver i dag bragt fra vores første hotel og ca. 80 km væk, til det hotel vi skal overnatte på efterfølgende nat. Rejsedeltagerne skal naturligvis ikke selv bringe deres bagage. 

Rejsedeltagerne køres nu til vores snescooter kontor, hvor vi har parkeret vores snescootere, som står klar til dagens oplevelser.

Vi starter med at udlevere vinter udstyr til at køre i. Der er en polardragt, der er lavet specielt til aktiviteter i sneen. Der udleveres tillige gode vinterstøvler, handsker, hjelmhue og en styrthjelm med visir. Der er et specielt termovisir i de hjelme, vi bruger i Lapland, hvorved man undgår at visiret dugger til. 

Inden afgang er der alkoholtest og kontrol af kørekort for alle rejsedeltagere.

Turlederen fortæller rejsedeltagerne om sikkerhedsregler og almindelige færdselsregler ved snescooter kørsel.

Herefter får rejsedeltagerne en grundig introduktion i at betjene maskinerne og herefter bliver snescooterne udleveret til hver deltager. 
Når alle er klar, kører vi af sted ud i det snedækkede landskab. Turlederen kører forrest og giver rejsedeltagerne mulighed for prøvekørsel i ro og mag og med fokus på at lære maskinerne at kende. 

Vi starter straks vores safari ud mod de åbne landskaber. Ruten i dag bliver en lang og flot dag, hvor vi straks kører ud på fjeldet og begiver os mod nord. Vi kører efter ca. 30 km ind på snescooter spor, der ikke benyttes særligt ofte, og ikke præpareres. Det betyder, at vi kører på naturlige spor, hvor vi til tider oplever daggamle snedriver og et meget åbent og vidt landskab. 

De fleste ville nok mene, at man ikke kan finde vej her i vildmarken, men det kan vores danske turleder, der har kørt ruten før. 

Idag kommer vi bl.a. til flere meget store søer, og på et tidspunkt kører vi en lang strækning på op til 15 km over en sø. En meget speciel oplevelse med masser af is og vand under snescooteren. 

Frokosten spises på en vildmarkslejr ved en sø. Her er der varme lokaler, som vi slapper af i med en god buffet, så vi kan spise det vi har lyst til. 

Eftermiddagen går mod nye fjelde og frem for alt højder, idet vi skal gennem et par store fjeld massiver. Her er ruten vild og svær at køre igennem, idet vi skal gennem uvejsomt terræn i en skov, hvor der har været stormfald.

Ruten ender ved endnu et befolket område, hvor vi har en god indkvartering tæt ved vores snescooter rute. Vores bagage er ankommet til hotellet på forhånd og vi indkvarteres i pæne værelser med egen sauna. Hotellets bar lokker sikkert med en frisk øl inden vi spiser middag i hotellets restaurant. 

Dag 3:
I dag bydes der på et godt morgenmåltid med alt, hvad hjertet begærer. 

Alle deltagere har pakket deres bagage, der afhentes på vores hotel og bringes til vores næste overnatning.

Vi forlader i dag hotellet kl. 09.00, og henter vores snescootere så vi kan komme tidligt afsted.

Der laves naturligvis også alkoholtest i dag.

Ruten går i dag sydpå, hvor vi i starten kommer til at køre på en del hurtige spor og også kommer til et af Laplands højeste bjerge med godt 700 meters højde.

Det bliver en meget speciel opkørsel til bjergets top, idet her er stejlt og der med sikkerhed ligger masser af driv-sne på sporet. Det er altid fantastisk at køre opad, for så kan man "angribe" bjerget og let overskue sporet.

På toppen af bjerget bliver der mulighed for at få en tiltrængt kop kaffe, - eller evt. køre ned ad sporet og en tur op igen.

Vores videre rute bringer os ned af en flot og let tilgængelig rute på bjergsiden, hvor vi ser skiløbere på alpine ski.

Vi fortsætter nu gennem et flot skovområde med 30-40 meter høje bakker, som vi kører gennem. Det bliver næsten som at sidde i en rutsjebane og alle vil syntes det er super fedt. 

Planen er, at vi gerne skal spise frokost ved Finlands største ishotel. Her spiser vi indenfor i den varme restaurant. Vi får en god suppe, og der kan vælges mellem 3 slags supper med drikkevarer til.

Hvis du har lyst til at opleve ishotellets magiske verden, koster det en entré på ca. 15,- €. Her får du mulighed for at se de meget flotte og smukt dekorerede værelser, restauranten, kapellet og en masse af de flotte figurer, der er bygget i sne og is. 
Se de mange billeder her på siden fra ishotellet. Det er bestemt et besøg værd!

Efter frokosten kører vi flere nye spor, og vi når i dag på nogle snescooter spor, der er beliggende langt fra alfarvej. Ruten i dag er ikke sværere eller længere end i går, og kan køres af alle. 

På vej tilbage til vores oprindelige hotel vil turlederen lave en ekstra rute, der bringer os forbi en fin gammel samisk træhytte, hvor vi kan få en god kop kaffe og en kage.

Vi kører måske en ekstra rute op på endnu et af de højeste bjerge, og holder lidt "after-ski" med de lokale inden vi afleverer vores snescootere sent på eftermiddagen. 

Middagen foregår igen på samme hotel som første dag.

Herefter er der god tid til hyggeligt samvær på hotellet eller i byen. 

4. dag:
I dag bydes på en aktivitetsdag med forskellige tilvalgsmuligheder. Her bestemmer du selv, hvad du har lyst til at lave og opleve. Snescooterrejser.dk har lavet et varieret udbud af aktiviteter. Se specifikationen herfor under fanen "Aktiviteter".

Der er et væld af specielle muligheder, som du ikke bør gå glip af. Derfor er denne dag sat af til nye og spændende aktiviteter, som du kan vælge mere individuelt. Ved rejsens bestilling får du mulighed for at vælge disse ting.

Her er nogle af aktivitetsmulighederne. Se tillige fanen "Aktiviteter" her på siden: 

• Is go-kart på stor is bane
• Vinter rally i toptunet BMW rallybil. Kørsel i sne og på is med dig selv ved styret
• Ekstra snescooterdag, hvor der f.eks. kan lejes 120 hk snescootere
• Hundeslædesafari, 10 km, hvor du kører med egen slæde og hundespand
• Alpint skiløb i Finlands største alpine skianlæg 
• Sneskovandring i dybsne
• Langrend på fjeldet. 250 km løjper er til rådighed
• Shopping og afslapning i byen
• Wellness og massage
• Beauty-behandlinger

Der bydes naturligvis på morgenmad og aftensmad på hotellet denne dag, og turlederen er med til at koordinere aktiviteterne.  

5. dag:
Til morgen er der igen stor morgenbuffet på vores hotel.

I dag er hjemrejsedag, og transferbussen afgår fra hotellet omkring 2 timer inden afrejse.

Det betyder, at der er god tid til at få gjort de sidste indkøb og kigget lidt på byens butikker inden afrejse. Frokost på egen hånd.

Transfer til lufthavnen tager ca. 30 minutter. Hjemrejsen foregår med afrejse fra destinationen i Lapland, mellemlanding i Helsinki og ankomst i Kastrup til aften.

Du har helt sikkert haft en god snescooteroplevelse med fantastisk natur og flotte oplevelser i Lapland.

Priser:

15.495,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse inkl. leje af snescooter med 80 hk i 2 dage
1.850,- kr. i enkeltværelsestillæg
1.800,- kr. for opgradering til 120 hk snescooter de 2 første dage
2.350,- kr. for ekstra snescooter dag på 80 hk snescooter inkl. brændstof, udstyr og dansk turleder
3.150,- kr. for ekstra snescooter dag på 120 hk snescooter inkl. brændstof, udstyr og dansk turleder
1.350,- kr. for 10 km hundeslæde safari inkl. transfer og kaffe
875,- kr. for is go-cart kørsel inkl. transfer og kaffe
2.850,- kr. for rally kørsel med guide og kør-selv inkl. transfer og kaffe
950,- kr. pr. ekstra nat i delt dobbeltværelse med morgenmad ved forlængelse af rejse (senere hjemrejse)
450,- kr. pr. ekstra nat i enkeltværelses tillæg ved forlængelse af rejse 
1.250,- kr. for ændring/forlængelse af flyrejsen (senere hjemrejse)

Rejsen inkluderer:

• 4 flyvninger med internationalt flyselskab; Kastrup-Helsinki, Helsinki-Lapland t/r
• 2 x Bustransfers fra lufthavn til indkvartering t/r
• Halvpension (morgenmad og aftensmad hver dag fra 2. dag morgenmad til afrejsedag morgenmad)
• 2 x bagagetransport mellem hoteller
• Frokost på snescooterdagene (1 ret og drikkevarer til)
• 4 overnatninger i delt dobbeltværelse iht. rejse program
• 5 rejsedage iht. rejse program
• 2 hele dages snescootersafari med vildmarksprogram
• Erfaren dansk turleder, der kender hele området og arbejdet i Finland i 19 år
• 500/600 ccm 4-takts snescooter med 80 hk
• Forbrug af olie på snescooteren
• Forbrug af benzin på snescooteren
• Fuld safaribeklædning (vinterkøredragt, hjelm med termovisir, vinterhandsker, polarstøvler, hjelmhue) 
• Alle lokale afgifter, moms og skat
• Dansk moms
• Afgift til rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
•Lommepenge, drikkevarer, frokost på ud- og hjemrejsedagen samt på dag 4., aftensmad på udrejsedagen, 
• Afbestillings- og rejseforsikring
• Evt. tilvalg af ekstra ydelser iht. prisliste og aktivitets oversigt

Flytider:

Udrejse:
Afrejse fra Kastrup kl. 16.45. Ankomst Helsinki kl. 19.20.
Afrejse fra Helsinki kl. 20.50. Ankomst Lapland kl. 22.20.

Hjemrejse:
Afrejse fra Lapland kl. 15.20. Ankomst Helsinki kl. 16.45.
Afrejse fra Helsinki kl. 17.45. Ankomst Kastrup kl. 18.25.

Alle flytider er lokale tider. Der flyves med internationale flyselskaber.

Kørekort:
Der skal bruges kørekort til bil for at køre snescooter. Hvis du har et motorcykelkørekort type A, er det også muligt at køre snescooter med dette (hvis du ikke har bilkørekort).

Selvrisiko og forsikring på snescooter:
Snescooterne er forsikret ved skader på 3. person, dvs. hvis føreren kører ind i andre eller et andet køretøj. Der er en selvrisiko på € 1.000,- pr. maskine. med 80 hk og € 1.500,- pr. maskine med 120 hk:
Hvis man ødelægger maskine eller tøj/udstyr, eller maskinen skal hentes/bringes pga. skade, vil denne selvrisiko dække dette. Yderligere omkostninger ved skader betaler udlejningsselskabets forsikring. 

Almindelig slitage på maskinerne er naturligvis ikke underlagt din selvrisiko, men er inkluderet i leje af snescooteren.

Kan børn deltage: 
Ikke på denne rejse. Se andre rejser her på siden.

Rejseforsikring og afbestillingsbeskyttelse: 
Alle rejsedeltagere er selv ansvarlige for at tegne en personlig afbestillings- og rejseforsikring. Snescooterrejser.dk tilbyder dette og mulighederne er præsenteret her på siden.

Forlængelse af rejse/ophold:
Der er mulighed for at forlænge rejsens forløb med ekstra overnatninger på vores hotel og evt. senere hjemrejse med fly. Se priser for dette i prislisten. Der tages forbehold for ændrede flytider ved senere hjemrejse.
Evt. forlængelse af rejse skal meddeles rejsebureauet senest 6 uger inden afrejse fra Danmark.

Kan du dele værelse med en anden, hvis du rejser alene?
Hvem skal man bo sammen med, hvis man rejser alene? 
De fleste vælger at tilkøbe enkeltværelse, men der er til tider gæster, der gerne vil dele værelse med andre.
Hvis du ikke har nogen at rejse med, forsøger Snescooterrejser.dk gerne at finde en makker, der også vil dele et dobbeltværelse. 
Vi forsøger at sammensætte de rejsende, således at man - hvis man rejser alene - naturligvis bor sammen med en af samme køn. 
Hvis der rejser et ulige antal, der ønsker at bo i/dele dobbeltværelse, vil den sidste, der bestiller være nødsaget til at tilkøbe enkeltværelse. Du får en oversigt over deltagere og værelser i de sidste papirer, som du modtager 14 dage inden afrejse.

Grupper:
Hvis I er en virksomhed eller større gruppe, der gerne vil rejse alene, er der også mulighed for det. Tag blot kontakt til Snescooterrejser.dk, så udarbejder vi gerne et rejseoplæg for en gruppe! 
Vi har haft mange firmaer på denne type rejser. Se tillige gruppetilbud her på websitet.

Rejsematerialer fra Snescooterrejser.dk:
Sammen med de sidste rejsepapirer vil du modtage udførlige informationer om rejsen samt forslag til, hvad du bør pakke til en snescooterrejse. 
Selvom rejsen blot er på 5 dage, er det fornuftigt at pakke så praktisk som muligt. 

Forbehold:
Der tages forbehold for valutaændringer samt prisstigninger, brændstofstillæg og flyændringer etc. Der tages forbehold for ændringer i programmet samt skrivefejl. 
Valuta kalkuleret ift. kurser pr. 29. maj 2018.

Snescooterrejser.dk tilbyder et varieret udvalg af aktiviteter den 4. rejsedag. Her kan du selv vælge, hvad du har lyst at bruge din tid på. Vær opmærksom på, at der er enkelte aktiviteter, der skal bestilles samtidig med rejsen bestilles.

Aktiviteter, der skal bestilles samtidig med rejsen:

Is go-cart:
Prøv en sjov oplevelse. Du har sikkert prøvet at køre go-cart i Danmark på en indendørs bane. Nu får du muligheden for at køre på en fed is bane uden for byen, hvor vi bor. Disse go-carts har pigge på dækkene og køres som almindelige go-carts, men man ”broad-sider” hele tiden for at dreje! En rigtig sjov oplevelse der giver adrenalin til alle deltagere.

Deltagerne afhentes i bus og køres til banen, hvor der udleveres tøj og hjelm. Der laves køretræning med 2 køre pas af ca. 10 minutter pr. deltager. Herefter er der indledende heats samt konkurrence med semifinale og finale. Der er præmie til de 3 første over målstregen.

875,- kr. pr. deltager. 
Minimum 6 deltagere. 
Tidsforbruget er ca. 2 timer.

Inkl. transfer fra og til hotellet, vinter tøj og udstyr samt drikkevare.

10 km hundeslædesafari:
Deltagerne afhentes ved hotellet og køres til fjeldet, hvor man modtages af et stort hold hundeslædehunde. 

Her møder man ejeren af hundene, der er en meget dygtig slædehundefører. Der fortælles om opdræt og de mange konkurrencer, som de deltager i hver vinter.

Du introduceres til at køre et hundespand, og herefter får hver deltager et spand hunde (3-5 hunde) og en slæde. Der køres nu i samlet flok en rute på ca. 10 km. Undervejs ser man landskaberne fra en helt anden side og nyder stilheden sammen med hundene, der er ivrige efter at trække og løbe hurtigt. Der er bremse på hundeslæden, og du er ofte nød til at bremse hundene, for de er meget ivrige.

Der er kun 1 fører af hver hundeslæde. Der sidder ingen på slæden.

Efter hundeslædesafari bydes der på noget varmt at drikke i en samisk hytte eller telt. Du medbringer selv dit vintertøj, og kan også låne noget, f.eks. vinterstøvler, hvis dit eget udstyr ikke er tilstrækkeligt. 

Herefter køres gruppen tilbage til hotellet. 

1.350,- pr. deltager. 
Minimum 2 deltagere.
Tidsforbruget er ca. 2½ time.
Inkl. transfer fra og til hotellet og varm drik. 


Rallykørsel: 
Deltagerne afhentes på hotellet og køres ca. 20 km til et stort rally anlæg ude i de finske skove. 
Efter ankomst til rally centret møder man rally instruktørerne, der giver introduktion til rallykørsel i snelandskab. Banen man kører på er ca. 4 km lang og bygget op af en af Finlands bedste rally kørere. Hver deltager kommer nu ud på sit eget rally kursus.

2 runder kørsel på rallybane med instruktør ved din side i passagersædet. Instruktøren lærer dig fif og teknik ved kørsel med høj hastighed i sneen. Her lærer du at bruge gas og bremser korrekt så du kommer hurtigst muligt gennem det snedækkede landskab. 

Der køres herefter et rallysprint, hvor hver deltager kører sin egen bil mod uret. Der tages tid, og vinderen er den med hurtigst tid.

Herefter bliver du selv rally co-pilot. Du får nu mulighed for at sidde i passagersædet hos en professionel rallykører. Her skal der holdes fast. 

Prisuddeling. Vinderne 1-2-3 får præmier. Ved prisuddeling bydes der på kaffe. Efter rally kursus køres deltagerne tilbage til hotellet.

2.850,- kr. pr. deltager. 
Minimum 6 deltagere. 
Tidsforbruget er ca. 2-3 timer.
Inkl. transfer fra og til hotellet.

Ekstra snescooterdag:
Turlederen kører gerne en ekstra snescooterdag med de der har lyst. Der skal være minimum 4 deltagere, der har tilmeldt sig ekstra snescooterdag for at det kan gennemføres. 

Du kan vælge blandt 80 hk eller 120 hk snescooters og prisen inkluderer en hel dags kørsel på nye spor, og evt. nogle af de bedste ruter vi har kørt de tidligere dage. Dagens snescooter leje inkluderer turleder, benzin, vinter tøj og udstyr og transfer. Du skal selv betale din frokost i dag. 

2.350,- kr. for 1 dags leje af 80 hk snescooter.
3.150,- kr. for 1 dags leje af 1210 hk snescooter.

Aktiviteter uden forudgående bestilling:

Ved byen vi bor, har der været afholdt World Cup i alpint skiløb og langrend igennem mange år. World cup'en i alpint skiløb starter normalt hvert år første weekend i december. Der er rig mulighed for at stå på ski på pisterne ved bjerget vi bor ved den 4. rejsedag.

Alpint skiløb eller langrend:
Der er fantastiske muligheder for at stå på alpin ski eller løbe langrend. Sneen er altid meget fin og meget anderledes end i Europa og i alperne. Luften er tør her i Finland og det betyder, at sneen er betragteligt lettere end i f.eks. alperne.

Der lejes alpint og langrends-udstyr som på alle andre skisportssteder. Lejepriser og liftkort til alpint skiløb er samme priser, som det kendes i alperne. Man betaler ikke for brug af langrends løjper. 
Udlejnings faciliteter for skiudstyr er beliggende ca. 300 meter fra indkvarteringen. 

Vandremuligheder: 
Ved byen, hvor vi bor er der fine vandremuligheder. Der er mulighed for at vandre på egen hånd på afmærkede ruter.

Snesko:
Du kan leje snesko i en af Snescooterrejser.dk’s udlejningsbutikker. Disse lejes på timebasis og du kan også få en guide med, hvis du ønsker dette.

Fat-Bike:
I byen kan der lejes specielle mountainbikes med ekstra tykke dæk, så man kan køre i sneen. Der kan evt. også lejes cykler med batteri, så man kan få hjælp. 

Massage og wellness:
I byen hvor vi bor kan der bestilles forskellige former for massage og wellness. Dette bør bestilles ved ankomst til Finland, hvis du ønsker at gøre brug af dette på 4. rejsedag.

Oplev Finlands største SPA vandland:
Turlederen hjælper dig gerne med et besøg i Finlands største SPA og vandland. Her er ca. 3.000 m2 stort anlæg med alt i varmtvandsbassiner, strømkanaler, jacuzzis, udendørs bade og naturligvis forskellige saunas og dampbade. Pris for et dagsbesøg er ca. € 30,- pr. deltager. 

Fest, karaoke og natklubber: 
Vi befinder os på Finlands største skisportssted, og derfor er der et stort udvalg af barer og natklubber samt spillesteder, man kan besøge om aftenen og natten. Det er relevant den 3. og 4. rejsedag, hvis der ikke skal køres bil eller snescooter næste dag.

Nordlys: 
I denne rejseperiode er der fine muligheder for at se nordlys. Turlederen hjælper gerne gæsterne med at undersøge om det i rejseperioden netop er gode muligheder for at se nordlys.

Vildmarkstur i Lapland

Denne rejse er et nyt rejseforslag for den kommende vinter. Det giver dig en storslået naturoplevelse. Din bagage bringes frem til næste hotel, mens du kører en smuk snescooter safari til destinationen. Læs hele rejseprogrammet her på siden.
Snescooterrejser.dk