Snescooterrejser.dk laver grupperejser for alle.

Vi laver også rejser for grupper. En gruppe er typisk et firma, en klub eller forening eller en familier.

Der skal normalt være mindst 10 deltagere i en gruppe for at gruppen kan få sin egen turleder med, men grundlæggende laver vi realistiske snescootergrupper, dvs. der skal være sammenhæng mellem gruppens ønsker, budget og en realistisk måde at afvikle rejsen på. 

I tidens løb har Snescooterrejser.dk haft mange typer grupper afsted, f.eks. firma i eget charterfly, håndværker grupper, familier med fædre og sønner, motorsports foreninger og sammenslutninger af mekanikere. 

Der er altid forskellige ønsker fra grupperne, og Snescooterrejser.dk imødekommer dem gerne, uanset om fokus er at køre snescooter, rally eller en bred vifte af aktiviteter, som alle kan deltage på. 

Giv os jeres ønsker og vi skal opfylde dem! Vi gør jeres rejse drømme til virkelighed!

Læs her lidt om nogle af vores rejseforslag. For firmaer er der mulighed for at tilrettelægge kursus-aktiviteter på alle rejser, således at der kan planlægges en rejse med et fagligt indhold. Vi har stor erfaring i at lave gruppe- og specialrejser.

Her er lidt idéer og forslag til jeres næste grupperejse. Giv os gerne jeres ønsker og behov, og vi gør vores bedste for at imødekomme jeres krav, både kvalitets- og prismæssigt. Vi tilbyder alle rejseformer og rejser med og uden turleder. Grupper er normalt ved minimum 10 rejsende.

Du kan læse om vores snescooter gruppe tilbud her på siden. I forlængelse af snescooter rejserne laver vi også mange forskellige andre typer grupperejser, f.eks. motorcykel grupper, offroad motorcykel grupper, ATV grupper og ski grupper. Vi har også mulighed for at lave stock-car grupper og naturligvis meget individuelle tema- og fag-grupper nøjagtig efter jeres ønsker. 

Kontakt os på tlf. 28262266 eller mail: 
info@snescooterrejser.dk 

Solskinsdag i sneen

Solskinsdag i sneen

Familie gruppe i 2018

Familie gruppe i 2018

Gruppe ved ishotellet 2007

Gruppe ved ishotellet 2007

Gruppe på vej på hundeslædetur 2018

Gruppe på vej på hundeslædetur 2018