Her er vores simple forhold omkring evt. annullering af rejser pga. Corona. 

Grupper: 
For rejser bestilt for grupper, dvs. en gruppe skabt af Snescooterrejser.dk (hvor du tilmelder dig en rejse vi har lavet med minimum 10 deltagere) eller hvor du/I har bestilt en lukket gruppe (med minimum 10 deltagere):

I tilfælde af, at Sundhedsmyndighederne forbyder rejse, vil kunden få alle sine penge tilbage.

Individuelle bestillinger:
Dette er rejser, hvor I har bestilt for færre end 10 deltagere, dvs. I rejser et ægtepar eller nogle venner sammen, dog under 10 personer.

Der er for alle kunders vedkommende ved individuelle bookinger specielle Corona regler, som vores partnere har defineret, og disse oplyses tillige skriftligt ved bestilling til alle der har bestilt individuelle rejser.
Disse er fra 1. juli 2021 følgende: Grundet Covid 19 er der følgende regler/betingelser fra alle vores partneres side: Hvis det grundet Covid 19 bliver forbudt at indrejse i Finland og/eller hvis der er tvungen karantæne på mere end 24 timer ved ankomst og/eller hvis det bliver forbudt at indrejse i eget land efter ophold i Finland: I tilfælde af disse forhold vil der blive givet et tilgodebevis på den ydelse, der er bestilt. Tilgodebeviset er gældende i 18 måneder og kan ikke ombyttes til kontanter.

De faktuelle Corona regler bestemmes udelukkende af de enkelte landes sundhedsvæsener/rejseregulativer.