Snescooterrejser.dk gæstebog:

Her er et lille udpluk af nogle af gæstebogs hilsener fra Snescooterrejser.dk's gæster gennem de seneste år

Snescooter safari 2016

Kære Henrik

Tak for en helt igennem fantastisk tur til Lapland, hvor snescootersafari var det primære indhold. Rejsen, forberedelserne og ikke mindst de løbende orienteringer var særdeles veltilrettelagte og passende.

At opleve en tur med 20 kammerater (og store Henrik) på snescootere i den finske natur er høj klasse. Snescootere vi kørte på var velholdte, velkørende og sikkerheden var i højsædet - hvilket vi i særdeleshed værdsatte.

Supplerende oplevelser som is-gokart, hundeslæde og besøg på samisk restaurant gjorde ikke turen mindre fornøjelig. Sluttelig vil jeg bemærke at Levi er en spændende by om aftenen - karaoke var i højsædet de fleste steder, og der var virkelig smil og grin på når "living next door to Alice" blev sunget på finsk.

Jeg kan kun varmt anbefale Henrik og snescooterrejser.dk. - kom nu !!

Kim

Kim Jacobsen, Aalborg

Kør selv snescooter rejse 2016

Hej Henrik!

Så er vi atter hjemme igen, efter en helt igennem vel tilrettelagt tur fra din side! Alt gik perfekt, og vejret var fint!
Hvis man ikke er til ski ferie, kan jeg varmt anbefale snescooter ferie, jeg har selv kørt motorcykel for en del år siden, men er ikke så meget til det mere, så derfor var det min mand der kørte, og jeg sad bagpå, det var perfekt, og der var fint med plads!
Er klar til at tage afsted igen til næste år!
Hilsen Tom og Eva ☃

Eva Stjernqvist, Haslev

Snescooter vildmarkstur 2019

Hej Henrik

Tusinde tak for en fantastisk ferie og oplevelse. Det har været helt igennem perfekt og stor ros for et godt arbejde og forberedelse fra din side.

God vind på fremtidige ture - måske ses vi igen :)

Mange hilsener fra 

Søren & Mette, Børkop

Firma snescooter rejse 2018

Hej Henrik - Snescooterrejser.dk

Tak for, at du har brugt så meget tid på at planlægge vores studierejse til Finland, og for at tilrettelægge rejsen, så vi ikke kun fik et fagligt indhold. 

Alle var meget begejstret for vores dags snescooter udflugt og "racer-løbet" på is go cart'ene. Og præmierne prales der stadig af!

Vi kommer igen en anden gang!

Hilsen Per Sørensen, Middelfart

Familie snescooter tur 2017

Hej Henrik, 

Hele familien vil takke dig for at vi fik mulighed for at give den gas som den lille gruppe vi var. 
Selvom vi måske gav den lidt for meget gas, og var unødigt i grøften - for mange gange - så fik du løst det og fik os op at køre igen. Super godt klaret. 

Når vi bliver lidt ældre kommer vi igen. 

Hilsen fra Hans og familien, Hadsten.