Rejseoversigt for den kommende vinter 2022 med dansk turleder eller engelsksproget guide

 • LEDIG: Uge 7 - Hundeslæde safari 5 dg. rejse

  Velkommen til den populære hundeslæde rejse til Finland - rejsen er på 5 dage, og der ligger en stor rejseoplevelse foran dig! Snescooterrejser.dk er nu for 22sæson i Finland med gæster, og det er stadig med stor fornøjelse. Denne rejse er en speciel tur, hvor vi laver en hundeslæde safari til dig. Her får du meget for pengene og rejsen er gennemtænkt og afvikles, så du får tid til oplevelser og indlevelse.

  • Pris: Fra: 17.450,-
  Se rejse Se google kort Vis foreslåede datoer
 • LEDIG: Uge 10 - 2022 - 5 dage XL rejse

  Snescooter rejsen er tilrettelagt for 2 typer gæster. Klassiker udflugterne og xl udflugterne for gæster, der forstår at der på denne udflugt køres hurtigt. Uanset om du har været på en snescooter rejse før, kører motorcykel eller dyrker anden sport er du naturligvis velkommen. På denne rejse kan du tillige vælge at køre på maskiner med flere hestekræfter end sædvanligt.

  • Pris: Fra: 16.850,-
  Se rejse Se google kort Vis foreslåede datoer
 • LEDIG: Uge 11 - 6 dages rejse, 4 dage snescooter

  Snescooterrejser.dk's nye fede rejse med 6 dages rejse og 4 dages snescooter kørsel gennem finsk og svensk Lapland. Vi tilbyder rejsen til nogle få danske gæster, så vi laver en lille dansk gruppe, der kommer på et fantastisk eventyr i den bedste sne i Europa. Nb: rejsen foregår med lokal engelsktalende guide på de 4 snescooter dage og udførlige materialer fra Snescooter. Der er tillige dansk turleder på ankomstdagen og afrejsedagen.

  • Pris: Fra: 26.650,-
  Se rejse Se google kort Vis foreslåede datoer