Snescooterrejser 2020 med engelsk talende guide - fra 4 til 7 dages rejse og 2 til 5 dages snescooter safari.

Snescooterrejser.dk tilbyder som noget nyt for den kommende vinter et stort udvalg af rejser med engelsk talende guide. 

Det betyder tillige, at vi kan tilbyde rejser fra 4 dage med 2 dage på snescooter til 7 dage med 5 dage på snescooter. Her er et stort og varieret udbud af rejser og valg af rejseperioder. Se hver rejsepræsentation, der har forskellige periode valg. 

Disse rejseafgange er garanterede afgange, hvilket betyder, at vi allerede nu kan definere, at de bliver gennemført. Enkelte af rejserne er også reserveret til grupper eller næsten udsolgt, men derfor kan vi også tilbyde alternative rejseperioder. 

På rejsen år du et fuldstændigt tilrettelagt rejseprogram fra Snescooterrejser.dk. Her er vejledning i hele rejseforløbet og alle praktiske informationer.

Vær opmærksom på, at rejserne gennemføres ved minimum 2 deltagere. Vi tilbyder også disse rejseforløb for mindre grupper. Se angivelsen på rejsepræsentationen. 

Rejserne afvikles som gruppe rejser, hvor der er individuel tilmelding. Hvis I er 2 eller flere opretter vi rejsen, og så kan der deltage andre rejsende, - også af andre nationaliteter. Hvis du rejser alene, er der naturligvis også plads på en af de rejser, hvor der allerede er mindst 2 tilmeldte. 

Selve snescooterdagene arrangerer vi i samarbejde med vores dygtige og professionelle partner, men opholdene samt lokale aktiviteter samt rejse etc. tilrettelægger vi individuelt for hver rejsebestilling. 

Hver rejse er beskrevet udførligt og viser billeder fra den aktuelle rejse du ser på. Klik på fanen "Med engelsk guide" og se de enkelte rejsebeskrivelser. 

Hvis I er en gruppe, der ønsker at rejse selvstændigt, ser I mulighederne i prislisten, og I er meget velkomne til at kontakte Snescooterrejser.dk for at få et oplæg på en rejse, hvor I har dansk turleder med på hele rejsen. 

Fra en af vores rejser med en lukket gruppe.

Fra en af vores rejser med en lukket gruppe.

Der fandt turlederen sin overmand!

Der fandt turlederen sin overmand!

Nogle af vore snescooters klar til afgang.

Nogle af vore snescooters klar til afgang.

Der kan evt. også blive tid til at fange en ørred?

Der kan evt. også blive tid til at fange en ørred?