Snescooterrejser 2023 med dansk turleder.

Vi tilbyder igen til den kommende vinter vores gode og gennemprøvede rejser med dansk turleder. Vi har allerede nogle grupper, der har booket, og derfor er der i 2023 kun 3 ledige perioder. 

På rejsen tager den danske turleder sig af rejsedeltagerne og rejsens afvikling under hele opholdet. Serviceniveauet er højt, og den danske turleder sørger for at alle får den bedste oplevelse under hele rejsen. 

Rejserne afvikles som en gruppe rejse med individuel tilmelding. Hvis du rejser alene eller I er et ægtepar eller et par stykker, er dette den idéelle måde at få mest ud af rejsen, for prisen er god idet vi samler en gruppe.

Klik på fanen "Med dansk turleder" og se de enkelte rejsebeskrivelser. 

Vær specielt opmærksom på vores store puddersne eventyr, der foregår i uge 10. Det er en rejse med ekstra mange udflugter og ekstra meget udfordring! 

Hvis I er en gruppe, der ønsker at rejse alene, også selvom det er en lille gruppe, så bedes I kontakte Snescooterrejser.dk, så vi kan drøfte mulighederne.

Læs gerne en spændende rejserapport fra Skisport.dk, der har været på besøg i Finland med Snescooterrejser.dk. Læs artiklen her.

Klar til afgang

Klar til afgang

Med en gruppe på toppen

Med en gruppe på toppen

Dejlig natur

Dejlig natur

Pulversne

Pulversne