Nyheder for 2023!
Snescooterrejser.dk har haft rigtig mange gæster i vinteren 2022. Både på vores programrejser og specialgrupper såvel som individuelle, hvor vi har lavet et specialprogram, der er individuelt tilpasset gæsternes ønsker. Vi ser fremad mod mange nye gode rejser i 2023.

Vi introducerer i løbet af 2022 et nyt og moderne website, der giver brugerne mulighed for bedre tilgang til vores rejser og nyheder.

Alle vores programsatte rejser er med ophold på vores gode 4-stjernede spa- og wellness-hotel og brug af gode og moderne velholdte snescooters, hvor vi har god forplejning og gode værelser. 

Vi er i gang med at tilrettelægge de nye rejser for den kommende vinter, og der bliver nogle gode nye rejser, bl.a. følgende: 

Uge 10: Pulver sne eventyr i Finland og Sverige. 6 dages rejse med 4 dage på snescooter. Rejsen foregår fra tirsdag 7. til søndag 12. marts og vi har lavet en specialtur med 4 lange og fantastiske snescooterdage. På denne rejse har vi en af vores lokale guider, der er specialist i at køre i dybsne og undervise, hvorledes man gør. Han kender også alle de fine områder i Sverige, hvor rejsen bl.a. går til. Der vil være dansk turleder på rejsen til at møde gæsterne ved ankomst og sørge for alt det praktiske på ankomst- og afrejsedagen.
Rejsen var en succes i 2022 og gentages i 2023. Der er kr. 1.000,- rabat på de første 6 bookinger! 

Uge 10: Klassiker. Den kendte og populære klassiske 5 dages snescooter rejse med dansk turleder. Rejsen foregår fra onsdag 8. til søndag 12. marts. Ophold på 4-stjernet wellness hotel, 2 hele dages snescooter udflugter med 100-120 km pr. dag, spændende besøg og flotte ruter begge dage. Gode velholdte og moderne snescooters. 1 aktivitetsdag med mulighed for hundeslædesafari og is go-cart race. På denne rejse kan der gerne være deltagere, der har bagsædepassager med.
Der er allerede bookinger på denne rejse! 

Uge 11: XL turen. Den hurtige snescooter rejse i Lapland. Rejsen foregår fra onsdag 15. til søndag 19. marts i den bedste vintertid og på de bedste snescooters, der er velholdte og moderne. Denne rejse er også med 2 dages snescooter udflugter. Her gives der mere gas og holdes færre pauser. Rejsen er for dem, der gerne vil opleve en snescooter safari med dansk turleder, hvor der er en højere gennemsnitsfart og du oplever flere landskaber. Vi kører naturligvis forsvarligt og følger færdselsreglerne, men gennemsnitshastigheden er højere og kræver mere fysik. 
På denne rejse er der ikke plads til bagsæde passagerer, idet der køres for hurtigt til, at det er behagelig at sidde bagpå.

Uge 12: Klassiker. Den kendte og populære klassiske 5 dages snescooter rejse med dansk turleder. Rejsen foregår fra onsdag 8. til søndag 12. marts. Ophold på 4-stjernet wellness hotel, 2 hele dages snescooter udflugter med 100-120 km pr. dag, spændende besøg og flotte ruter begge dage. Gode velholdte og moderne snescooters. 1 aktivitetsdag med mulighed for hundeslædesafari og is go-cart race. På denne rejse kan der gerne være deltagere, der har bagsædepassager med.

Grupper: Vi har allerede nu grupper, der har booket til næste vinter. Hvis du har en gruppe, der gerne vil afsted, så kontakt os gerne, og vi laver et special arrangement for jer. 

Alle rejser kan allerede nu bookes - tag blot kontakt med os!