Snescooterrejser.dk’s rejsemål Levi i Lapland er Finland største alpine skiområde, og derfor er det oplagt at tage et par dage på ski.

Her oplever du den kendte pulversne, som også kendes i Nordamerika. Der er ikke tøvejr i Lapland i løbet af vinteren, og det betyder, at den konstante vinter altid er med frost vejr, hvilket gør snekrystallerne tørre og sprøde, og derved helt fantastiske at køre i.

Der er et meget velfungerende alpinanlæg med 55 km pister i op til 600 meters højde. Her er i alt 27 velfungerende lifte, lige fra store kabinelifte til hurtige stolelifte og små t-lifte i de yderområder, der endnu ikke er helt udbygget. Der er tillige et meget fint og velfungerende børneskiområde med rullebånd.

Her er i alt 43 pister i alle sværhedsgrader, - ja tillige den populære world-cup strækning, som benyttes når world-cup sæsonen åbnes hvert år i starten af december.

I løbet af en vinter kommer der op til 8 meter sne og skisæsonen er meget lang fra primo december til ultimo april.

Skiområdet er kendetegnet ved at være særdeles veholdt, utroligt præpareret på pisterne og med moderne og velfungerende liftsystem. Der er aldrig kø ved liftene og skibus systemet kører upåklageligt med god plads.

Her er alt i skiudlejning og skiskole, hvis rejsedeltagerne har behov for dette.

Her ser du et overblik over liftkortpriser, skileje og skiskole, som Snescooterrejser er behjælpelig med at håndtere i forbindelse med rejsen. Vi booker gerne alt for vores gæster.

Skiudstyr:

Alpint skiudstyr:

Standard carving ski pakke med ski, støvler og stave:
1 dag € 37,-
2 dage € 63,-
3 dage € 85,-

Top carving ski pakke med ski, støvler og stave:
1 dag € 48,-
2 dage € 83,-
3 dage € 108,-

 

Alpin skiskole:

Der undervises på engelsk.

Privat undervisning.

1,5 times privat undervisning € 86,- for den første person, herefter € 33,- for hver efterfølgende person.

3 timers privat undervisning € 153,- for den første person, herefter € 33,- for hver efterfølgende person.

Deltager har selv skiudstyr med.