Nordlys:

Det bedste tidspunkt for oplevelse af nordlys er i februar og marts måned, men generelt kan man ikke forudsige tidspunkt for dette vejrfænomen, idet de lokale vejrforhold blot skal ændre sig ganske lidt for at nordlyset kommer. 

Snescooterrejser.dk har ofte oplevet nordlys, og generelt anbefaler vi blot vores gæster at gå udenfor og væk fra eventuel lysforurening, således at man har beds udsyn mod himlen.

Vi tilbyder tillige følgende udflugter med fokus på at opleve nordlys. Alle udflugter starter centralt fra vores udflugtskontor i Levi.


Aften udflugt på snescooter for at opleve nordlys og den dejlige stjernehimmel. (Tirsdage).

Vi starter fra vores snescooter kontor kl. 19.00.
Udflugten tager 2-2,5 time og der køres ca. 25-30 km afhængig af deltagernes evner og vejrforholdene. 
Der er mulighed for at opleve nordlys undervejs på udflugten under de rigtige vejrforhold. Udflugten gennemføres uanset nordlys-forholdene, idet udflugten både er en snescooter tur og giver mulighed for skøn aftenoplevelse, stjernehimmel og nordlys. 

Deltagerne får udleveret en praktisk polar snescooterdragt, der er varm og funktionel, hjelmhue, hjelm, handsker og polarstøvler. Prisen inkluderer benzin- og olieforbrug og en kort introduktion til kørsel på snescooter.

På udflugten er der en engelsktalende guide, der medbringer varme drikke i rygsækken og fortæller om naturen og det man kan opleve på udflugten. 

Pris pr. person på enmands snescooter kr. 1.295,-
Pris pr. person ved 2 på snescooter kr. 1.095,-
Børn 8-12 år på pulk efter snescooter kr. 750,-


Aften udflugt i bil for at opleve nordlys og den dejlige stjernehimmel. (Onsdage).

Vi starter fra vores snescooter kontor kl. 21.00. 
Udflugten tager 2,5-3 timer og der køres i bil langt ud på fjeldet. Her finder vi et eller flere steder at stoppe for at opleve det smukke nordlys og stjernehimlen. Der tændes et bål, og der bydes på snacks og varm saft. 
På udflugten er der en engelsktalende guide, der fortæller om naturen og det man kan opleve på fjeldet. En skøn aftenoplevelse, stjernehimmel og nordlys. 

Udflugten gennemføres kun ved gode forhold, og kan flyttes til en anden aften med bedre forhold, hvis guiden vurdere dette.

Pris pr. person (13 år og ældre) kr. 550,-
Børn 6-12 år kr. 320,-