Vi har gennem mange år arrangeret rally kørsel i sne med vores gæster. 

Det er en fed oplevelse, hvor adrenalinet får lov at pumpe rundt i kroppen, når du kører en moderne rally bil - typisk en BMW 218i - og har en rally guide ved din side som kan give dig tips og vejledning i den rigtige kørsel. 

Deltagerne afhentes på indkvarteringen og køres ca. 20 km til et stort rally anlæg ude i de finske skove. 

Efter ankomst til rally centret møder man rally instruktørerne, der giver introduktion til rallykørsel i et flot og udfordrende snelandskab.

Banen man kører på er ca. 4 km lang og bygget op af en af Finlands bedste rally kørere. Hver deltager kommer nu ud på sit eget rally kursus.

Du starter med 2 runder kørsel på rallybane med en dygtig rally instruktør ved din side i passagersædet.

Instruktøren lærer dig fif og teknik ved kørsel med høj hastighed i sneen. Her lærer du at bruge gas og bremser korrekt så du kommer hurtigst muligt gennem det snedækkede landskab. 

Der køres herefter et rallysprint, hvor hver deltager kører sin egen bil mod uret. Der tages tid, og vinderen er den med hurtigst tid.

Herefter bliver du selv rally co-pilot. Du får nu mulighed for at sidde i passagersædet hos en professionel rallykører. Her skal der holdes fast. 

Prisuddeling. Vinderne 1-2-3 får præmier. Ved prisuddelingen bydes der på kaffe. Efter rally kursus køres deltagerne tilbage til hotellet.

Pris kr. 2.850,- pr. deltager. 

Minimum 6 deltagere. 

Tidsforbruget er ca. 2-3 timer inkl. transfer fra og til hotellet.


ANDRE MOTORSPORTS AKTIVITETER:

Vi byder tillige på andre motorsportsaktviteter, f.eks. kørsel i baghjulstrukken buggy, atv-kørsel, kørsel i funny-car og meget andet. 
Hvis I er en gruppe på minimum 6, der skal afsted, så tilrettelægger vi gerne flere motorsports aktiviteter for jer.