Rejs selv - skræddersyet vinter safari på egen hånd - alt planlagt af Snescooterrejser.dk.
Nogle af vores gæster har ikke mulighed for at rejse på de planlagte rejseperioder, hvor der er dansk turleder med, eller de har ekstra ønsker om specielle oplevelser eller arrangementer som vi kan imødekomme ved at der laves en rejs selv rejse.

Derfor giver vi vores gæster mulighed for at rejse på egen hånd, og her på præsentationen kan du læse mere om de muligheder vi tilbyder. 

Se de mange muligheder ved at klikke på fanerne under REJS SELV.

Der er her på præsentationen mulighed for at kombinere rejsen ud fra et bredt udvalg af opholds-muligheder og aktiviteter. Vi tilbyder ophold på 3- og 4-stjernede hoteller eller lejligheder, feriehuse, igloo og ishotel. Vi tilbyder et bredt varieret udbud af aktiviteter lige fra wellness hotel, igloo og til ishotel, is-go-cart, hundeslædesafari og sjove oplevelser med snescooter kørsel. Alt er muligt med Snescooterrejser.dk.

Det er vigtigt at påpege, at vi anbefaler, at rejsen bookes i god tid, idet indkvarteringerne hurtigt bliver udsolgt og alle aktiviteter er meget eftertragtet. 

Du beregner selv din pris på den type rejse du ønsker. 
Vores rejs selv rejser er skabt således, at alle tilgængelige priser er angivet her på siden under fanerne "Rejse til og fra Lapland", "Aktiviteter" og "indkvarteringer" . Her er et meget stort udvalg så læs det godt igennem. 

Alternativt kan I også se nogle forskellige rejseforslag ved at klikke her. 

Du bestemmer selv dit rejseforløb, dvs. antal rejsedage såvel som hvilken type indkvartering og aktiviteter du ønsker. Minimum antal rejsedage er normalt 5, med 3 aktivitets-dage på destinationen. 

Se præsentationerne her på siden og lav selv din beregning. Der er angivet priser for voksne og børn, hvis der forekommer børnerabat. Hvis der ikke er angivet en børnepris, så er det fordi der ingen børnerabat forekommer. 

Når du har beregnet din rejsepris har du et sagligt udgangspunkt for din rejse. 

Hvis du ønsker at bestille en rejs selv rejse, er du velkommen til at ringe til os og og drøfte indholdet af dine tanker og din umiddelbare beregning. Du kan også gerne sende en mail med din beregning og så efterfølgende ringe til os. 

Snescooterrejser.dk tilrettelægger så rejsen efter dine ønsker og det indhold du skriver til os som du har besluttet dig for. Når du har besluttet dig, hjælper vi naturligvis også til det endelige praktiske forløb og vejleder dig i rejsens samlede tilrettelæggelse såvel som det praktiske på destinationen, pakkeliste, praktisk rejseforløb etc. etc..

Vi laver ikke rejsetilbud til nogen, idet du selv skal finde priserne her på websitet. Priserne er saglige og præcise, og vi opdaterer dem løbende, så de er korrekte i forhold til vores partneres aktuelle pris opdateringer. 

Når vi påbegynder et rejseprodukt for vores gæster, opkræves et ikke refunderbart depositum på kr. 2.500,-. 

Dette beløb er naturligvis en del af den samlede betaling, men også samtidig vores sikkerhed for at vores gæster ikke sætter os igang med et stort arbejde med reservationer, bestillinger og rejseplanlægning, og herefter blot dropper hele sagen, når vi har klargjort alt. Det er desværre sket så mange gange, at vi ser os nødsaget til denne arbejdsgang. 

Vi glæder os til at lave den bedst mulige rejse til jer til Lapland.

Flot rensdyr slædesafari i fredfyldt natur

Flot rensdyr slædesafari i fredfyldt natur

Læs gerne en spændende rejserapport fra Skisport.dk, der har

været på besøg i Finland med Snescooterrejser.dk. 


Læs artiklen her.

Sne engel

Sne engel

Ophold i igloo

Ophold i igloo

Individuel hundeslæde safari

Individuel hundeslæde safari

Wellness og SPA

Wellness og SPA

Nordlys

Nordlys