Rejs selv - skræddersyet vinter safari på egen hånd - alt planlagt af Snescooterrejser.dk.
Nogle af vores gæster har ikke mulighed for at rejse på de planlagte rejseperioder, hvor der er dansk turleder med eller med lokal guide, eller de har ekstra ønsker om specielle oplevelser eller arrangementer som vi kan imødekomme ved at der laves en rejs selv rejse.

Derfor giver vi vores gæster mulighed for at rejse på egen hånd, og her på præsentationen kan du læse mere om de muligheder vi tilbyder. 

Se de mange muligheder ved at klikke på fanerne under REJS SELV.

Der er her på præsentationen mulighed for at kombinere rejsen ud fra et bredt udvalg af opholds-muligheder og aktiviteter. Vi tilbyder ophold på 3- og 4-stjernede hoteller eller lejligheder, feriehuse, igloo og ishotel. Vi tilbyder et bredt varieret udbud af aktiviteter lige fra wellness hotel, igloo og til ishotel, is-go-cart, hundeslædesafari og sjove oplevelser med snescooter kørsel. Alt er muligt med Snescooterrejser.dk.

Det er vigtigt at påpege, at vi anbefaler, at rejsen bookes i god tid, idet indkvarteringerne hurtigt bliver udsolgt og alle aktiviteter er meget eftertragtet. 

Du beregner selv din cirka pris på den type rejse du ønsker. 
Vores rejs selv rejser er skabt således, at alle tilgængelige priser er angivet her på siden under fanerne "Rejse til og fra Lapland", "Aktiviteter" og "indkvarteringer" . Her er et meget stort udvalg så læs det godt igennem. 

Alternativt kan I også se nogle forskellige rejseforslag og prisniveauer ved at klikke her

Du bestemmer selv dit rejseforløb, dvs. antal rejsedage såvel som hvilken type indkvartering og aktiviteter du ønsker. Minimum antal rejsedage er normalt 5, med 3 aktivitets-dage på destinationen. 

Vi laver ikke rejsetilbud til nogen, "fordi du lige vil have et tilbud at sammenligne med". Du er velkommen til at bruge internettet og lave din egen rejse, hvis du vil det med de usikkerheder og mangel på garantier som der er i det, men vi ønsker ikke at spilde vores tid på at lave tilbud. Enten vil du købe et kvalitetsprodukt hos os, med den store erfaring, der ligger til grund for det, eller du ønsker selv at bruge din tid på det. 

Når vi påbegynder et rejs-selv rejseprodukt for vores gæster, opkræves et ikke refunderbart depositum på kr. 5.000,-, der overføres med mobile pay. 

Dette beløb er naturligvis en del af den samlede betaling, men også samtidig vores sikkerhed for at vores gæster ikke sætter os igang med et stort arbejde med reservationer, bestillinger og rejseplanlægning, og herefter blot dropper hele sagen, når vi har klargjort alt. Det er desværre sket så mange gange, at vi ser os nødsaget til denne arbejdsgang. Vi ser ikke bort fra denne regel.

Vi glæder os til at lave den bedst mulige rejse til jer til Lapland.

Flot rensdyr slædesafari i fredfyldt natur

Flot rensdyr slædesafari i fredfyldt natur

Læs gerne en spændende rejserapport fra Skisport.dk, der har

været på besøg i Finland med Snescooterrejser.dk. 


Læs artiklen her.

Sne engel

Sne engel

Ophold i igloo

Ophold i igloo

Individuel hundeslæde safari

Individuel hundeslæde safari

Wellness og SPA

Wellness og SPA

Nordlys

Nordlys