7 dages rejse. Finland og Norge. Der køres ca. 850 km snescooter ruter i løbet af rejsen.
Engelsksproget guide på 5 dages snescooter safari. Den mest ekstreme rejse for alle. 

Masser af flotte spor og fede senscooter oplevelser. Den store safari oplevelse med flere dage gennem Norge.

Denne rejse er et nyt koncept hos Snescooterrejser.dk, hvor vi tager dig med gennem Finland og Norge.

Dette er den mest ekstreme eventyr rejse med spor, der er svære at køre og umarkerede naturområder vi selv skal finde vej i. De meget erfarne lokalguider kender områderne og tager rejsedeltagerne med gennem den vilde natur. 

Rejsen er tilrettelagt for deltagere, der er meget erfarne i motorsport eller mc kørsel eller har kørt snescooter før. Det er en krævende snescooter rejse med hele 5 dages kørsel fra morgen til aften og mange kilometer kørsel.

Under opholdet i Lapland er der 5 hele snescooter dage med engelsktalende guide og fuldt program. Vær opmærksom på, at denne rejse kræver deltagere, der forstår, at der stilles krav til fysikken. 

Rejserne garanteres gennemført, hvis der er minimum to personer, der tilmelder sig den enkelte rejseperiode.

Denne rejse tilbydes med følgende rejseperioder: 
Fra 19. februar til 25. februar. 
Fra 5. marts til 11. marts. 
Fra 9. april til 15. april.

Denne snescooter rejse går også nord for polarcirklen i Finland. Rejsen tager dig til det smukke finske og norske Lapland med masser af god sne og skøn natur. 

Rejsen tilrettelægges fra a til z af Snescooterrejser.dk og fordelen ved netop disse rejser er, at der køres med små hold, så hvis I blot er to personer kan vi gennemføre rejsen, for vi har også andre individuelle deltagere på disse ture. Rejsen foregår med fuldstændig vejledning fra Snescooterrejser.dk for hele rejseforløbet.

Da rejsen er på hele 7 dage med 5 dages snescooter kørsel, har vi også tilrettelagt et rejseprogram, der giver jer mulighed for mange oplevelser på kort tid. Her er selvfølgelig stort fokus på snescooter oplevelsen, idet I kommer ud at køre på steder, hvor andre ikke kommer, men der er også tid til at vælge flere aktiviteter, f.eks. en skøn udflugt, hvor du kører din egen hundeslæde, ligesom du kan prøve at køre is go-cart eller langrend og alpint skiløb. Disse aktiviteter får I mulighed for at gøre sidste rejsedag, og tidsforløbet er naturligvis afhængig af hjemrejse tidspunktet. I kan også forlænge rejsen med en ekstra dag, så I har en dag til oplevelse, afslapning og eventuelt ekstra aktiviteter. 

Se rejseprogrammet her på siden.

Kort om rejsen

  • Ledige pladser

Rejseperiode: Rejseperioderne du kan vælge iblandt er fangivet her sidens præsentation. Ved bestilling angiver du den ønskede rejseperiode.

Hvis I ikke kan rejse på en af de nævnte datoer, kan vil lave en special tur for jer. Det kræver dog, at I er minimum 5 deltagere. Så bliver turen kun arrangeret for jer, og der vil ikke være andre deltagere.

Rejsedage: 7

Land: Finland

Destination: Levi, 200 km nord for Polarcirklen

Turleder: Engelsksproget guide under snescooter dagene

Længde på snescooter turen: Ca. 850 km i løbet af 5 dages kørsel

Aktiviteter: Snescooter, is go-cart, hundeslæde, alpint skiløb, rally, fat bikes, snesko, langrend, wellness og spa, natklubber, karaoke, shopping

Udstyr: 4-takts snescootere, vinter beklædning og polar udstyr (tøj, støvler, hjelm, handsker) er inkluderet i rejsen

Indkvartering: 4-stjernet hotel, 3-stjernet hotel, hytter og guest house

Fra: 32.150,-

Bestil rejseOm rejsen

Kort rejsebeskrivelse: 5 dage snescooter kørsel i Finland og Norge - Den ekstreme SPECIAL TUR gennem Lapland når det er bedst! 

Denne rejse er vores mest krævende snescooter rejse. Rejsen er en kæmpe oplevelse gennem de store og øde finske  og norske fjeldområder. Ruterne der køres er en del af det arktiske snescooter spor, som kun ganske få kender og kører på.

Allerede den første snescooter dag ankommer man til den norske rigsgrænse og oplever en autentisk norsk landsby. Her er en fin og rimelig simpel indkvartering med lokal mad. 

På rejsen kommer I til at køre meget dyb sne af spor og ruter, der sjældent bruges. Ofte er der ingen spor at køre efter men lokalguiden kender området godt og lægger selv sporet som deltagerne følger. Dette er det eneste rigtige snescooter eventyr for de, der virkelig har lysten og kræfterne til ca. 850 km snescooter kørsel. 

En helt uovertruffen naturoplevelse. 

Snescooterrejser.dk tilrettelægger hele dit rejseforløb, således at I rejser individuelt til Lapland, og vi vejleder omring hele forløbet. Vi sørger for din flyrejse, ophold på 3- eller 4-stjernet hotel inden snescooter dagene og tillige koordinering omkring det praktiske mht. snescooter kørsel, pakning, forberedelse etc. Efter snescooter dagene hjælper vi også med at der er tilrettelagt aktiviteter, hvis I har lyst til dette. 

Luften er tør i Lapland her nord for Polarcirklen, og derfor føler man ikke kulden som i Danmark. Sneforholdene i Lapland er mere idéelle end i alperne og sneen sammenlignes med den berømte champagne-sne i USA og Canada. Grunden til dette er, at der er frost hele vinteren og sne-krystallerne bibeholder deres styrke. 

Der er ofte mulighed for at opleve nordlys i Lapland. 

Rejsens pris inkluderer pr. person flyrejse, 6 overnatninger, forplejning (morgenmad, aftensmad og frokost på snescooter dagene), 5 dages snescooterleje inkl. benzin- og olieforbrug, vintertøj og sikkerhedsudstyr. Der er tillige engelsksproget guide på snescooter dagene. 

Rejsen inkluderer mulighed for en aktivitet på hjemrejsedagen om formiddagen, hvilket naturligvis er afhængig af endelig flyplan.

Hvis du gerne vil have bedre tid til at opleve destinationen og lave forskellige aktiviteter, så kan vi forlænge rejsen iht. angivelsen i prislisten. Derved kan du få ekstra dage i Lapland ved kun at have ekstra overnatninger på hotellet. Dette skal dog bestilles og besluttes ved rejsens bestilling.

Snescooters, beklædning og sikkerheds udstyr.
På snescooter rejsen er der ingen krav om forudgående kendskab til snescooterkørsel.

Det kræves dog at du er i rigtig god fysisk form og god motorik.

Det kræves at du har kørekort til bil. 

Den første snescooter dag får alle en god introduktion til at køre sin snescooter, og lærer således på en let måde, hvorledes færdselsreglerne er i denne lidt anderledes type trafik. 

Når I først er startet med at køre, kommer du hurtigt til at nyde kørslen på snescooteren, du ser naturen og føler farten, som du suverænt selv styrer! 

Hvis du føler, at det er koldt om hænderne, tænder du blot for varmen i din snescooters håndtag eller i gashåndtaget.

Du udleveret godt snescooter udstyr, dvs. dragt, styrthjelm, handsker etc. og gode og velfungerende snescooters. 

Dette udstyr, der stilles til rådighed er markedets bedste, og der er tænkt på alt for rejsedeltagerne. 

Bagsædepassager: 
Vi kan ikke tilbyde bagsæde passager på denne rejse. Se mulighederne på rejser med dansk turleder, hvor dette er muligt. 

Snescooter typer:
På denne rejse benyttes Lynx og Polaris snescooters. Disse snescooters har ca. 80 hk og er meget fine at bruge på denne rejse. Maskinerne er ofte 2-takt snescooters. Alle er beregnet for 1 person og skal være lette at håndtere. Til tider benyttes også 4-takts snescooters. Maskinerne vejer ca. 160-180 kg og er let at håndtere, når man har lært det.

Maskinerne på disse arrangementer er meget nye og yderst velholdte og den bedste kvalitet iblandt alle vores samarbejdspartnere. På hver snescooter er der tillige en 35 liters boks, hvor du bærer din egen bagage på snescooterdagene.

Bagage transport under snescooter turene:
I løbet af de snescooter safarien bringer du selv den fornødne bagage med dig. Snescooteren er udstyret med en bagagebærer og bagageboks. Her flytter du det nødvendige tøj etc. over i, når du er kommet til snescooter kontoret. Dvs. du medbringer selv dine fornødenheder, som du skal bruge under aftenens ophold på indkvarteringen samt lidt ekstra til snescooter dagene. 

Du får udførlig pakkeliste fra Snescooterrejser.dk med de sidste papirer. 

Du kan ikke have din kuffert/hele din bagage med dig, og den står på snescooter kontoret under udflugten. Bagagebox'en på snescooteren ca. 35 ltr. stor.

Snescooter udstyr:
Du får den første snescooter dag udleveret godt udstyr til brug under opholdet i Lapland. Der stilles følgende til rådighed: 2 delt snescooter polar jakke og bukser af bedste kvalitet, 2 par handsker (luffer og fingerhandsker), vinterstøvler, hjelmhue og styrthjelm med termovisir med varme i (bedste og mest moderne hjelme).

Udstyret er udviklet til brug i polare egne og dragten er lavet til snescooter kørsel, således at der er forstærkninger de rette steder. 

Dette udstyr er naturligvis inkluderet i prisen, og er meget godt udstyr. 

Der er selvrisiko på det lejede udstyr, men den træder kun i kraft, hvis du ødelægger noget. Se mere under rejse fakta.

Rejseforløbet dag for dag:

Dag 1:
Første rejsedag starter med afrejse fra Kastrup, mellemlanding i Helsinki og ankomst i lufthavnen i Lapland. Se rejseplanen her på siden.

Snescooterrejser.dk har tilrettelagt dit opholdsforløb og giver dig med de sidste rejsepapirer alle praktiske informationer for opholdet, transfer, check ind etc. 

Efter ankomst er den lokale offentlige transferbus klar, og der er ca. 15 km transport til hotellet. 

Efter ankomst til det centralt placerede hotel er der mulighed for at se på byen, spise og overnatte. Det er lidt afhængig af jeres endelige rejseplan, og tilrettelægges individuelt for jer.

Overnatning på et af vores gode 3- eller 4-stjernede hoteller.

Dag 2. 130 - 150 km:
Efter et godt og nærende morgen måltid gør I jer klar til dagens oplevelser. I får naturligvis vejledning fra Snescooterrejser.dk til forberedelse af pakning til jeres snescooterdag.

I bliver afhentet på jeres hotel af den engelsksprogede guide. 


Der er kort afstand til snescooter kontoret, og I starter med at få udlevere vinter udstyr til at køre i. Der er en polardragt, der er lavet specielt til aktiviteter i sneen. Der udleveres tillige gode vinterstøvler, handsker, hjelmhue og en styrthjelm med visir. Der er et specielt termovisir i de hjelme, vi bruger i Lapland, hvorved man undgår at visiret dugger til. 

I har naturligvis med de sidste rejsepapirer fra Snescooterrejser.dk fået en udførlig pakkeliste for rejsen.

I får naturligvis mulighed for at hilse på såvel den engelsktalende guide som de andre rejsedeltagere. De andre rejsedeltagere er fra andre nationer og taler engelsk. 

Inden afgang er der alkoholtest og kontrol af kørekort for alle rejsedeltagere.

Guiden informerer rejsedeltagerne om sikkerhedsregler og almindelige færdselsregler ved snescooter kørsel. Herefter får rejsedeltagerne en grundig introduktion i at betjene maskinerne og herefter bliver snescooterne udleveret til hver deltager.

Når alle er klar, kører I af sted ud i det smukke snedækkede landskab.

Guiden kører forrest og giver rejsedeltagerne mulighed for prøvekørsel i ro og mag og med fokus på at lære maskinerne at kende. 

De første par timer går hurtigt. Her oplever du, at snescooteren er et helt andet type køretøj, end hvad du tidligere har prøvet at køre på. 

De to meder foran på maskinen styrer godt og følger let sporet, som I kører på. 

I styret er der mulighed for at justere varme i håndtaget og i gassen, der fungerer som på en quad-motorcykel - altså en gasfunktion styret med tommelfingeren. Det er meget let at bruge! 

Efter kort tid fornemmer du at køre snescooteren med lethed, og du kan slappe af og nyde sporet, kørslen sammen med de andre rejsedeltagere og den fantastiske natur!

I dag køres der - afhængig af vejrforholdene - fra 120 til 150 kilometer i alt. Det er en lang dag og det er vigtigt at komme afsted om morgenen. 

I dag går ruten af et flot spor i nordlig retning. Starten af dagen går ad letkørte spor som ofte er kørt af andre snescooters, hvorefter landskaberne bliver øde og I sjældent ser andre snescooters. 

Her køres der primært på natur spor og I lærer hurtigt, hvorledes I håndterer maskinen i den fantastiske frostsne som ofte er dybsne, som I kører igennem. 

På ruten bliver der naturligvis spist frokost. 

Eftermiddagen byder på nogle flotte strækninger med dejlig natur, og I ankommer tæt på den norske grænse sent på eftermiddagen. 

På de almindelige spor må vi køre op til 60 km/t, hvilket bestemt er nok, men når der evt. køres på en sø eller flod har man mulighed for at køre 80 km/t. 

Du medbringer selv din fornødne bagage på snescooteren i en speciel bagageboks. Dvs. du har det med på turen, som du skal bruge til din overnatning og ophold de næste to aftener. 

Der er mulighed for at bruge sauna og hygge sig på indkvarteringen, hvor der også ofte er åben pejs. 

Til aften serveres en god middag. 

Hyggelig aften med de andre rejsedeltagere. 

Overnatning på det bestilte værelse.

Dag 3. 200 - 220 km:
Der er med sikkerhed flere deltagere, der ikke kan vente med at komme ud til snescooterne for at komme af sted på dagens tur!

Efter en god nats søvn gør rejsedeltagerne sig klar til dagen. Der er god morgenmad inden dagen starter tidligt på morgenen (08.00), idet der skal køres en lang rute i dag. 

Der laves naturligvis også alkoholtest i dag.

I dag går ruten ind i Norge og der er tilrettelagt en flot dag dag med varieret kørsel. 

Her får I naturligvis også mulighed for at prøve at køre i dybsne og pulversne.

Sneforholdene ændrer sig fra dag til dag og vi tager naturligvis forbehold for det endelige forløb i forhold til hvor meget dybsne, der skal køres, men forholdene i Lapland er normalt yderst gode, og her er masser af fjelde og landskaber med frisk blød og dyb sne. 

Der er naturligvis også arrangeret frokost i  løbet af dagen. 

Eftermiddagen fortsætter med endnu flere spændende spor i Sverige, hvor I virkelig kan mærke, at I har lært at køre "off piste". 

I kommer i dag ud på en tur, der i alt bliver op til 220 km. Det bliver en lang dag og der bliver også mere teknisk kørsel i dag, idet guiden lærer jer at køre i pulversne, og det kræver både tilvænning og teknik. 

Sent på eftermiddagen ankommer I til jeres indkvartering i Norge, der på denne rejse er et lokalt guest house, hytter eller hotel, der byder på hyggelige rammer. 

Her bor I et yndet sted for at se nordlys!

Her indkvarteres I i jeres bestilte værelser. Der kan godt være delt bad og toilet med andre rejsedeltagere, hvis I f.eks. bor i hytter eller i guest house, men det er altid pænt og rent. 

Her er igen mulighed for afslapning og sauna besøg, ligesom der bydes på en god middag.

Dag 4: 140 - 160 km.
I dag byder udflugten også på mange km ruter og det betyder, at I starter tidligt efter morgenmad. 

Ruten går nu i sydlig-vestlig retning gennem Norge og videre ind i de høje fjeldområder og store tundraer. 

Der er frokost undervejs på ruten som de foregående dage. 

Ruten i dag giver jer nogle hurtige og meget varierede spor, dog primært på åbent fjeld med store højder og lav bevoksning. I kommer også til at køre på en del floder og søer.

Sent på eftermiddagen ankommer I til jeres indkvartering efter en fantastisk udflugts dag. 

Her indkvarteres I i jeres bestilte værelser. Der kan godt være delt bad og toilet med andre rejsedeltagere, hvis I f.eks. bor i hytter eller i guest house, men det er altid pænt og rent. 

Her bor I et yndet sted for at se nordlys!

Her er igen mulighed for afslapning og sauna besøg, ligesom der bydes på en god middag. 

Det kan godt tænkes, at de fleste deltagere er trætte og ønsker at slappe af og gå tidligt til ro.

Dag 5: 150 - 170 km.
I dag byder udflugten også på mange km ruter og det betyder, at I starter tidligt efter morgenmad. 

Ruten går nu i østlig retning gennem Norge og ind mod Finland igen. 

Der er frokost undervejs på ruten som de foregående dage. 

Der er fortsat naturspor at køre på, men undervejs vil ruten i dag give jer mere præparerede snescooter spor som giver jer hvile og ro på den sidste del af ruten.

Sent på eftermiddagen ankommer I til jeres indkvartering efter en fantastisk udflugts dag. 

Her indkvarteres I i jeres bestilte værelser. Der kan godt være delt bad og toilet med andre rejsedeltagere, hvis I f.eks. bor i hytter eller i guest house, men det er altid pænt og rent. 

Her bor I et yndet sted for at se nordlys!

Her er igen mulighed for afslapning og sauna besøg, ligesom der bydes på en god middag. 

Det kan godt tænkes, at de fleste deltagere er trætte og ønsker at slappe af og gå tidligt til ro.

Dag 6: 150 - 170 km.
I dag byder vi på rejsens sidste snescooter dag. Her er der en meget fin afslutning på udflugterne. Ruten går i østlig retning tilbage mod Levi. 

Der er frokost undervejs på ruten som de foregående dage. 

På vej tilbage til snescooter kontoret vil guiden evt. tage rejsedeltagerne med op på et 600 meter højt bjerg, der ligger tæt på dagens mål.

Når dagens udflugt er slut, får I udleveret jeres kufferter og kan nu flytte jeres medbragte fornødenheder til bagagen igen. Nu tager I også afsked med de andre rejsedeltagere.

I bliver bragt tilbage til jeres indkvartering, hvor Snescooterrejser.dk har reserveret jeres værelser. Indkvarteringen er den samme, som I boede på første nat på rejsen.

Middagen foregår i aften på vores 3- eller 4-stjernede hotel, der byder på en stor buffet, hvor du får mulighed for at spise alt hvad hjertet begærer. 

Herefter er der god tid til afslapning og hyggeligt samvær på hotellet eller i byen. 

Dag 7:
Til morgen er der igen stor morgenbuffet på vores hotel.

I dag er hjemrejsedag, og I har fået informationer fra Snescooterrejser.dk til jeres praktiske forhold omkring transfer til lufthavnen. 

Den offentlige transferbus afgår fra hotellet omkring 2 timer inden afrejse fra lufthavnen.

Det betyder, at der i dag er mulighed for at tilrettelægge aktiviteter som kan gøres inden hjemrejse. Oftest er hjemrejsen om eftermiddagen, så I kan fint tilvælge en af aktiviteterne angivet her nedenfor. Det taler I blot med Snescooterrejser.dk om, når flyplanen er på plads. 

Her er nogle af aktivitetsmulighederne. Se tillige fanen "Aktiviteter" her på siden: 

• Is go-kart på stor is bane
• Hundeslædesafari, 10 km, hvor du kører med egen slæde og hundespand
• Alpint skiløb i Finlands største alpine skianlæg 
• Sneskovandring i dybsne
• Langrend på fjeldet. 250 km løjper er til rådighed
• Shopping og afslapning i byen
• Wellness og massage
• Beauty-behandlinger

Om morgenen checker deltagerne ud af hotellet og har bagage til at stå i aflåst bagagerum.

Frokost på egen hånd.

Transfer til lufthavnen tager ca. 30 minutter. Hjemrejsen foregår med afrejse fra destinationen i Lapland, mellemlanding i Helsinki og ankomst i Kastrup til aften.

Du har helt sikkert haft en god snescooteroplevelse med fantastisk natur og flotte oplevelser i Lapland.

Priser:

32.150,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse inkl. leje af snescooter i 5 dage på tur med andre snescooter deltagere
3.150,- kr. i enkeltværelsestillæg
1.450,- kr. for 10 km hundeslæde safari inkl. transfer og kaffe
750,- kr. for is go-cart kørsel inkl. offentlig transfer og kaffe
950,- kr. pr. ekstra nat i delt dobbeltværelse med morgenmad ved forlængelse af rejse (senere hjemrejse)
1.250,- kr. for forlængelse af flyrejsen (senere hjemrejse)

Grupper 2-10 personer: 
2-4 personer i lukket gruppe uden andre deltagere tilbydes med et tillæg på kr. 10.450,- pr. person på ovenstående pris.
5-10 personer i lukket gruppe uden andre deltagere tilbydes til samme pris som ovenfor pr. person (ingen tillæg).

Rejsen inkluderer:

• 4 flyvninger med internationalt flyselskab; Kastrup-Helsinki, Helsinki-Lapland t/r
• Transfer fra indkvartering til snescooter kontor
• Halvpension (morgenmad og aftensmad hver dag fra 2. dag morgenmad til afrejsedag morgenmad)
• Frokost på snescooterdagene (typisk 1 ret og drikkevarer hertil)
• 6 overnatninger i delt dobbeltværelse iht. rejse program (hotel og guest house/hytte)
• 7 rejsedage iht. rejse program
• 5 hele dages snescootersafari med engelsktalende guide
• Erfaren engelsktalende guide på snescooter dagene
• 500/600 ccm 4-takts snescooter med ca. 80 hk
• Forbrug af olie på snescooteren
• Forbrug af benzin på snescooteren
• Fuld safaribeklædning (vinterkøredragt, hjelm med termovisir, vinterhandsker, polarstøvler, hjelmhue) 
• Alle lokale afgifter, moms og skat
• Dansk moms
• Afgift til rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Lommepenge, drikkevarer, frokost på ud- og hjemrejsedagen, aftensmad på udrejsedagen, 
• Afbestillings- og rejseforsikring
• Evt. tilvalg af ekstra ydelser iht. prisliste og aktivitets oversigt

Flytider:

Normale udrejse tider:
Afrejse fra Kastrup kl. 12.30. Mellemlanding i Helsinki.
Ankomst Lapland kl. 17.50.

Normale hjemrejse tider: 
Afrejse fra Lapland kl. 15.20. Mellemlanding Helsinki. Ankomst Kastrup kl. 18.25.

Alle flytider er lokale tider. Der flyves med internationale flyselskaber.

Da denne rejse laves individuelt fra bestilling til bestilling vil Snescooterrejser.dk i samarbejde med kunden finde den optimale rejsetid. Ovenstående er dog de tider, vi af erfaring ved, vores gæster finder mest optimale. 

Kørekort:
Der skal bruges kørekort til bil for at køre snescooter. Hvis du har et motorcykelkørekort type A, er det også muligt at køre snescooter med dette (hvis du ikke har bilkørekort).

Kan børn deltage: 
Børn kan ikke deltage på denne rejse.

Bagsædepassager:
Bagsædepassagerer er ikke muligt på denne rejse.

Guide på rejsen:
På rejsen er der en engelsksproget guide på selve snescooter dagene. Dette forudsætter at du eller en af dine medrejsende forstår og taler engelsk. 
Vores lokale guider er yderst velorganiserede og dygtige til deres arbejde. Alle har været på kursus i ekstrem snescooter kørsel og er vandt til lange snescooter rejser. 

På de øvrige rejsedage er der ingen guide, idet Snescooterrejser.dk har tilrettelagt og beskrevet dette med de sidste rejsepapirer.

Bagage på snescooter udflugterne:
Du medbringer almindelig bagage på hele rejsen. På selve snescooter safari dagene vil du få en 35 ltr. boks, som du skal have på din snescooter. I denne boks har du dine fornødenheder, som grundlæggende skal bruges under opholdet mellem snescooterdagene. Her kan du også have ekstra tøj til snescooter dagene. 
Det tøj, der bruges til snescooter kørsel, bærer du naturligvis, og derfor fylder det ikke i bagagen på snescooteren. 
Din almindelige bagage står opmagasineret på snescooter safarikontoret mens du er på snescooter udflugt. 

Selvrisiko og forsikring på snescooter:
Snescooterne er forsikret ved skader på 3. person, dvs. hvis føreren kører ind i andre eller et andet køretøj. Der er en selvrisiko på € 2.000,- pr. maskine. 

Hvis man ødelægger maskine eller tøj/udstyr, eller maskinen skal hentes/bringes pga. skade, vil denne selvrisiko dække dette. Yderligere omkostninger ved skader betaler udlejningsselskabets forsikring. 

Almindelig slitage på maskinerne er naturligvis ikke underlagt din selvrisiko, men er inkluderet i leje af snescooteren.

Hvis du giver op på rejsen og ikke vil køre mere snescooter så kan du blive bragt tilbage til startstedet for ca. € 900,- + ekstra indkvartering i de dage, der ikke er forhåndsbooket til dig. 

Rejse- og afbestillingsforsikring: 
Alle rejsedeltagere er selv ansvarlige for at tegne en personlig afbestillings- og rejseforsikring. Snescooterrejser.dk tilbyder dette og mulighederne er præsenteret her på siden.

Forlængelse af rejse/ophold:
Der er mulighed for at forlænge rejsens forløb med ekstra overnatninger på vores hotel og evt. senere hjemrejse med fly. Det giver dig mulighed for ekstra oplevelser i Lapland.
Se priser for dette i prislisten. Der tages forbehold for ændrede flytider ved senere hjemrejse.
Evt. forlængelse af rejse skal meddeles rejsebureauet ved bestilling af rejsen.

Grupper:
Små grupper 2-10 personer: 

Vi tilbyder nærværende rejseoplæg til mindre grupper, hvor rejsen kun laves for jer. Se prislisten, hvor der er et tillæg ved 2-4 personer. Prisen ved 5-10 personer som en lukket gruppe er den samme som prisen på nærværende rejse. Se prislisten.
 
Store grupper 10-70 personer: 
Hvis I er en virksomhed eller større gruppe, der gerne vil rejse alene, er der også mulighed for det. Tag blot kontakt til Snescooterrejser.dk, så udarbejder vi gerne et rejseoplæg for en gruppe!
Vi har haft mange firmaer på denne type rejser. Se tillige gruppetilbud her på websitet.

Rejsematerialer fra Snescooterrejser.dk:
Sammen med de sidste rejsepapirer vil du modtage udførlige informationer om rejsen samt forslag til, hvad du bør pakke til en snescooterrejse.

Forbehold:
Der tages forbehold for valutaændringer samt prisstigninger, brændstofstillæg og flyændringer etc. Der tages forbehold for ændringer i programmet samt skrivefejl. Valuta kalkuleret ift. kurser pr. 1/6 2022.

Snescooterrejser.dk tilbyder et varieret udvalg af aktiviteter den 7. rejsedag, dvs. på hjemrejsedagen. 

Her kan du selv vælge, hvad du har lyst at bruge din tid på. Dette skal tilrettelægges i forhold til hjemrejse for flyet. Ofte kan du nå at deltage i hundeslædesafari eller is go-cart om formiddagen på hjemrejsen.

Mange af vores gæster vælger at have en ekstra overnatning, således at de får en hel dag til at nyde Lapland og evt. deltage i nogle aktiviteter. 

Vær opmærksom på, at der er enkelte aktiviteter, der skal bestilles samtidig med rejsen bestilles. Det taler vi om, når du bestiller rejsen. 

Aktiviteter, der skal bestilles samtidig med rejsen:

Is go-cart - Standard Program:
Prøv en sjov oplevelse. Du har sikkert prøvet at køre go-cart i Danmark på en indendørs bane. Nu får du muligheden for at køre på en fed is bane uden for byen, hvor vi bor. Disse go-carts har pigge på dækkene og køres som almindelige go-carts, men man ”broad-sider” hele tiden for at dreje! En rigtig sjov oplevelse der giver adrenalin til alle deltagere.

Deltagerne går til den lokale gratis transfer bus og køres til banen, hvor der udleveres tøj og hjelm.

Efter introduktion til is go-cart kørsel køres der 2 køre pas af ca. 15 minutter pr. deltager.

Der bydes tillige på varme drikke. 

750,- kr. pr. deltager.
Minimum 6 deltagere.
Tidsforbruget er ca. 2 timer.

Inkl. transfer fra og til hotellet, vinter tøj og udstyr samt drikkevare.

10 km hundeslædesafari:
Deltagerne afhentes ved hotellet og køres til fjeldet, hvor man modtages af et stort hold hundeslædehunde. 

Her møder man ejeren af hundene, der er en meget dygtig slædehundefører. Der fortælles om opdræt og de mange konkurrencer, som de deltager i hver vinter.

Du introduceres til at køre et hundespand, og herefter får hver deltager et spand hunde (3-5 hunde) og en slæde. Der køres nu i samlet flok en rute på ca. 10 km. Undervejs ser man landskaberne fra en helt anden side og nyder stilheden sammen med hundene, der er ivrige efter at trække og løbe hurtigt. Der er bremse på hundeslæden, og du er ofte nød til at bremse hundene, for de er meget ivrige.

Der er kun 1 fører af hver hundeslæde. Der sidder ingen på slæden.

Efter hundeslædesafari bydes der på noget varmt at drikke i en samisk hytte eller telt. Du medbringer selv dit vintertøj, og kan også låne noget, f.eks. vinterstøvler, hvis dit eget udstyr ikke er tilstrækkeligt.

Herefter køres gruppen tilbage til hotellet. 

1.450,- pr. deltager.
Minimum 2 deltagere.
Tidsforbruget er ca. 2½ time.
Inkl. transfer fra og til hotellet og varm drik. 


Aktiviteter uden forudgående bestilling:

Ved byen vi bor, har der været afholdt World Cup i alpint skiløb og langrend igennem mange år. World cup'en i alpint skiløb starter normalt hvert år første weekend i december. Der er rig mulighed for at stå på ski på pisterne ved bjerget vi bor ved den 4. rejsedag.

Alpint skiløb eller langrend:
Der er fantastiske muligheder for at stå på alpin ski eller løbe langrend. Sneen er altid meget fin og meget anderledes end i Europa og i alperne. Luften er tør her i Finland og det betyder, at sneen er betragteligt lettere end i f.eks. alperne.

Der lejes alpint og langrends-udstyr som på alle andre skisportssteder. Lejepriser og liftkort til alpint skiløb er samme priser, som det kendes i alperne. Man betaler ikke for brug af langrends løjper.
Udlejnings faciliteter for skiudstyr er beliggende ca. 300 meter fra indkvarteringen.

Vandremuligheder:
Ved byen, hvor vi bor er der fine vandremuligheder. Der er mulighed for at vandre på egen hånd på afmærkede ruter.

Snesko:
Du kan leje snesko i en af Snescooterrejser.dk’s udlejningsbutikker. Disse lejes på timebasis og du kan også få en guide med, hvis du ønsker dette.

Fat-Bike:
I byen kan der lejes specielle mountainbikes med ekstra tykke dæk, så man kan køre i sneen. Der kan evt. også lejes cykler med batteri, så man kan få hjælp. 

Massage og wellness:
I byen hvor vi bor kan der bestilles forskellige former for massage og wellness. Dette bør bestilles ved ankomst til Finland, hvis du ønsker at gøre brug af dette på 4. rejsedag.

Oplev Finlands største SPA vandland:
Turlederen hjælper dig gerne med et besøg i Finlands største SPA og vandland. Her er ca. 3.000 m2 stort anlæg med alt i varmtvandsbassiner, strømkanaler, jacuzzis, udendørs bade og naturligvis forskellige saunas og dampbade. Pris for et dagsbesøg er ca. € 30,- pr. deltager, men vi har en specialpris, som du informeres om i Lapland. 

Fest, karaoke og natklubber: 
Vi befinder os på Finlands største skisportssted, og derfor er der et stort udvalg af barer og natklubber samt spillesteder, man kan besøge om aftenen og natten. Det er relevant den 3. og 4. rejsedag, hvis der ikke skal køres bil eller snescooter næste dag.

Nordlys: 
I denne rejseperiode er der fine muligheder for at se nordlys. Turlederen hjælper gerne gæsterne med at undersøge om det i rejseperioden netop er gode muligheder for at se nordlys.

Snescooterrejser.dk udtaler:

På rejsen rejser du individuelt til Finland og deltager på snescooter safari sammen med internationale gæster. Denne rejse giver dig en helt fantastisk snescooter oplevelse, og du skal være forberedt på en lang og speciel oplevelse. Rejsen kræver også at du har god fysik. Se rejseprogrammet. Vi giver dig mulighed for et større udvalg af rejseperioder. Du får naturligvis udførligt rejsemateriale og rejsevejledning fra Snescooterrejser.dk før afrejse.
Henrik Tang, Snescooterrejser.dk